Evet, hemde çok yavaş.![]()
kafama bişey daha takıldı sehpa da motor debriyaja basılı 1.viteste arka teker dönüyo yavaş yavaş normal mi bu acaba
Evet, hemde çok yavaş.![]()
Arkadaşlar YBR ESD Zincir ayarını nasıl yapabiliriz? Video, fotoğrafta bulamadım yav..Yardımcı olursanız sevinirim.
cbf 150 zincir ayarı diye video var youtube ta.aynısı ybr nin..
sagol murat peki biz hangi vidalari gevseticez tekerlek miline bagli vidalari mi
Arkadaşlar yakıt tüketimini hesapladim. 100 km de 3 lt yakmis normalde 2.5lt yi geçmiyor. Havalar sogudugundan mi acaba. Bir de motosiklet sürmeyi öğretiyorum kardeşime sürekli 1 ve 2. Vites kullaniyor. dur kalk ondan mi? Ne dersiniz sizin yakit tüketimleri ne alemde?
evet.kucuk ayar vidalarini sikip gevsetirken dikkat edin , ikisini de ayni tur sayisinda cevirin.bu sayede tekerin dumduz kalmasini saglarsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
ben yazin motorumu alip ogrendim.bu surecte benzima sarfiyatim 100kmde 4lt civarindan 2,9lt ye kadar dustu.kardesinize ogretmeniz onemli etken burasi burasi kesin.
dun focaya gidip geldim , ben 105kg arkadasim 85kg. genelde 80-90 km hizla seyrettik , ki gaz sonuna kadar acik anca bu kadar yapiyor ruzgarda iki agir kisi.
140km de 4lt yakti alet bu halde.
bu arada tunel var cevre yolunda, tunelden gecerken ruzgar yok biraz da egim var asagi dogru , 110km yi gordum rahatladim.motorda sorun mu var diyordum.demekki top speed videolari falan ruzgarsiz yerlerde cekip koyuyorlar.
kafama bişey daha takıldı sehpa da motor debriyaja basılı 1.viteste arka teker dönüyo yavaş yavaş normal mi bu acaba
Son olarak;
Kaç tur sıkacağımız belli mi acaba?Yoksa göz kararı az bir şey sıkıp, herşeyi halledip zinciri kontrol etmek mi?![]()
bnde ybr aldım çok memnunum 2013 model , peşin 4.450 ,, bu ay içinde zam gelmiş 4.,700 olmuş gün geçtikçe fiyatlar tawan...
Evet, bu da normal.
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
Turla ilgisi yok. Göbek milinin üzerinde ayar çizgileri var. Zinciri gerdikten sonra, her iki tarafı da aynı hizaya getir ve sık.
Düzeltme; Kesin bir tur sayısı yok. Yavaş yavaş sıkıştırıp, zinciri kontrol etmek gerekir.
---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:55 ----------
Hayırlı olsun. Allah kazasız kullanmak nasip etsin.
Onun motosikleti 2013 esd, yani en yenisinden.tur sayisini esit tutarsaniz zaten bir yamukluk olmaz.he bu da neden gerekli olabilir , mesela benim ybr 2008 model , ne cizgisi kalmis ne birsey zaten milin pullarinin boyutlari da farkli.bu yuzden ben oyle soyledim..cizgi varsa bakilmali , haklisin.
evet.kucuk ayar vidalarini sikip gevsetirken dikkat edin , ikisini de ayni tur sayisinda cevirin.bu sayede tekerin dumduz kalmasini saglarsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
ben yazin motorumu alip ogrendim.bu surecte benzima sarfiyatim 100kmde 4lt civarindan 2,9lt ye kadar dustu.kardesinize ogretmeniz onemli etken burasi burasi kesin.
dun focaya gidip geldim , ben 105kg arkadasim 85kg. genelde 80-90 km hizla seyrettik , ki gaz sonuna kadar acik anca bu kadar yapiyor ruzgarda iki agir kisi.
140km de 4lt yakti alet bu halde.
bu arada tunel var cevre yolunda, tunelden gecerken ruzgar yok biraz da egim var asagi dogru , 110km yi gordum rahatladim.motorda sorun mu var diyordum.demekki top speed videolari falan ruzgarsiz yerlerde cekip koyuyorlar.
Çok iyi bi lastik kullandım tavsiye ederim ön arka takım şeklinde alacaksan en az 25 bin km asfaltta kullanırsın..
Lastik markasını verme şansınız var mı ?![]()
Lastik markasını verme şansınız var mı ?![]()
bahsettiğiniz lastik işte alıntı yapmayı unuttum öyle cevap verdim prelli dura trekşın modeli hem bozuk yolda hemde asfaltta süper performans2011 esd emde vardı sahibi taktırmış çok güzeldi..
fiyat normalde sipariş vermeden telefonda lastiğin üretim tarihini mutlaka sorun eski tarihli ise almayın mesela bu yılın lastiğini almaya özen gösterin 2011 yada 2012 yılından kalma lastiklere para vermeyin 20 lira fazla ver yeni tarihlisini al..''Çok iyi bir lastik kullandım....'' yazınca bana cevap verdiğinizi anladım ama ne kullanmış acab dedim virgül'ün azizliğine uğradık kısaca, benim beynimin azizliğide var tabi :queen: Bu arada çok teşekkürler benimde aklıma en çok yatan Pirelli dt'dı. Trabzondaki bayiler araba lastiği satıyor hep burada olduğunu sanmıyorum sahibindende 90 liraya var oradan kapıda ödemeli alırım heralde. 90 lira normal fiyat mı o lastik için acaba bir fikriniz var mı ?![]()
fiyat normalde sipariş vermeden telefonda lastiğin üretim tarihini mutlaka sorun eski tarihli ise almayın mesela bu yılın lastiğini almaya özen gösterin 2011 yada 2012 yılından kalma lastiklere para vermeyin 20 lira fazla ver yeni tarihlisini al..