takım elbise ile işe çok gittim. diz örtüsü ve el kılıfı kullanıyordum. kumaş pantolona dizlik(az da olsa pantolonu buruşturuyor.) üzerime de acerbis motorcu montu giyip ceketi bagaja atıyordum ben. kask olarak ls2 kullanıyorum memnunum imkan varsa shoei arai gibi daha kaliteli markalar almakta bir sakınca yok tabii ki. motorcu botu pahalı geldi bana bunu yerine su geçirmez ve şık görünümlü kargo botlarından aldım.kösele ayakkabı ile yağmurda motora binmek zarar veriyor.[/Qt
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Özellikle kösele ayakkabıyla binmemem gerektiğini öğrendim. Malum biraz pahalı ve hassaslar

aynı dediğiniz gibi bende alınca hem rüzgar hem yağmur çamur yememek için kuryeler gibi diz örtüsü ve el kılıfı taktırmayı düşünüyorum motosiklete. Tabi korumalı bi motorcu montu ve kasksız kesinlikle binmeyi düşünmüyorum allah korusun her gün kullanacaz kazası olur belası olur. önlem almakta fayda var tabiki. ayrıca size gercekten teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için allah razı olsun gerçekten işime yarayacak şeyler öğrendim