aynen bygamsiz arkadaşımın dediği gibi fiyatlar sen tekrar bi bak fiyatlara istersen ..4.390,00 TL plaka haric
aynen bygamsiz arkadaşımın dediği gibi fiyatlar sen tekrar bi bak fiyatlara istersen ..4.390,00 TL plaka haric
aynen bygamsiz arkadaşımın dediği gibi fiyatlar sen tekrar bi bak fiyatlara istersen ..
haklısın kardeşimPlaka hariç peşin fiyatı 4000 TL burda,tekrar baktım fiyatlara..
21 Eylülde edremite servise gittim 20-50 yağ koydular motorum için problem yaratır mı
Merhaba,
Benim zincirimde bir problem var. 1-2. viteste kullanırken debriyaja bastığımda hırş hırş gibi bir ses geliyor ve motor bu sesle senkron olarak hafif hafif ileri atılıyor. Ustaya götürdüğümde zincir bir taraftan sıkıp diğer taraftan gevşettiği için böyle bir şey olduğunu, ses yapacağını ama sürüşü çok etkilemeyeceğini söyledi. Zinciri değiştirmeye gerek yokmuş. Kullanımdan ötürü zincir bu hale gelmiş. Ben 2. sahibiyim, 15800km de aldım, 18binlik bakımda oldu bu olaylar.
Ustaya güveniyorum, zinciri değiştirtmedim ama ses gerçekten rahatsız etmeye başladı. Artık değiştirmeyi düşünüyorum. Ne marka dişli/zincir seti önerirsiniz? Usta 50tl'ye de var, DİD 130tl'ye de var dedi... Aralarında çok kalite/sürüş farkı olur mu? Orta kalite f/p oranı yüksek ne önerirsiniz?
Teşekkürler..
2011 mavi temiz 10 bin km fiyat 3300 uygun mu sizce ?
Masrafı yoksa çok uygun. Yani masraf derken, kaliteli lastik, çanta vs.
çanta olduğunu zannetmiyorumda lastikte orjinalse alınmaz mı bu fiyata![]()
ybr esed karburatörü eski kasa ybr lere uyarmı? Kestane kebap, acele cevap![]()
çanta olduğunu zannetmiyorumda lastikte orjinalse alınmaz mı bu fiyata![]()
Ugur cevap vermiş. Ona ek,olarak;
Orjinal lastikleri ıslak zeminde güvensiz. Çanta da taktıracaksanız, sadece lastik ve çanta, 250-300 lira gibi bir masraf demek.
Yani 3.300+300=3600 liraya gelmiş olacak. 3600 liradan aha ucuza hazır aksesuarlı varsa onu alın derim.
Ben hesabını yapmadım. Sizi uyarayım, siz hesabını yapın öyle alın.
anladım hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim çanta çok mühim değilde lastik konusu benide rahatsız ediyor biraz daha araştırayım o vakit![]()
Sürekli bollaşma yoksa,dişlilerde ciddi aşınmalar yoksa gidebildiği yere kadar gitsin. Benimde ön dişlilerden uğultu geliyor ama sürüşe bi olumsuz katkısı yok. Ama değiştirmek istiyorsanızda DID marka zincir iyidir.
2013 model sıfır 4.000 TL motor güzel,fiyat yüksek...
Yer neresi
Hemen bi kaç tane alalım yatırım yatırımdır
Kardeşim sıfır km 2012 leri bile 4200 den satıyorlardı
onlar 2013 değil 2011 olmasın