şehir içi normal dir daha ne kadar az yakabilir
uzun yolda da 2.5 yakar oda 80km/h geçmemen lazım
Arkadaşlar facebook'u aktif kullanan arkadaşları facebook grubumuza bekleriz.
Bazı motosiklet markaların,modellerinin facebook üzerinden grupları mevcut. Bende birkaç grupta bulunuyorum.
Kolay resim ekleme,yazılan herhangi bir iletiye hemen bildirimin gelmesi gibi güzel avantajları var.
Aktif facebook kullanan tüm ybr kullanıcılarını bekleriz.
Adres;
https://www.facebook.com/groups/yamahaybr125TR/
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. yaklaşık 1 ay önce ybr 125 esd aldım 2011 model 12.000 de. çok memnunum yalnız yakıt konusunda biraz sıkıntılıyım. ilk defa denemek için yedeğe düşene kadar yakıt almadım. yedeğe düşünce 20 liralık yakıt aldım 135 km gittim tekrar yedeğe düştü. buda yaklaşık 15 kuruşa geliyor bana fazla geldi. motorumun yaktığı yakıt normal mi değilse sorun ne olabilir sizin motorlarınız ne kadar yakıyor arkadaşlar öğrenebilir miyim ??? Ayrıca 2 arkadaşımın birisinde cross ramzey 150 lik motor var diğerinde honda cbf 150 var ortalama yakıtları 11 kuruş. onlarla karşılaştırınca bana benim motorun yakıtı fazla gibi geldi. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.
ölçümün pek sağlıklı değil. depoyu fulleyip 100 km gidip tekrar fullersen daha kesin sonuç alırsın. yedeğe düşme eğişi farklı olabiliyor deponun sallantısı vs gibi sebeplerden. yine de şehiriçi zorlu kullanım için normal geldi bana .Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. yaklaşık 1 ay önce ybr 125 esd aldım 2011 model 12.000 de. çok memnunum yalnız yakıt konusunda biraz sıkıntılıyım. ilk defa denemek için yedeğe düşene kadar yakıt almadım. yedeğe düşünce 20 liralık yakıt aldım 135 km gittim tekrar yedeğe düştü. buda yaklaşık 15 kuruşa geliyor bana fazla geldi. motorumun yaktığı yakıt normal mi değilse sorun ne olabilir sizin motorlarınız ne kadar yakıyor arkadaşlar öğrenebilir miyim ??? Ayrıca 2 arkadaşımın birisinde cross ramzey 150 lik motor var diğerinde honda cbf 150 var ortalama yakıtları 11 kuruş. onlarla karşılaştırınca bana benim motorun yakıtı fazla gibi geldi. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkürler.
iyi akşamlar
Peki haftada kaç liralık benzin almam gerekir tahminen