ugur ak dostum camuru arka lastık atyr ama onden degıl
hayır olması gereken o şekilde değil. eğer kavramayı kolun bıraktığın kısmına çok yakın tutarsan sen debriyajı bıraktığın halde hala az da olsa balatalar ayrı durabilir. sen biraz daha gevşet bence. senin kullanımına bağlı debriyaj kolu biraz da. alıştığın, rahat olduğun şekilde kullanman olası kazalardan kurtaracaktır. bir de bunu yaparken çok gevşek ya da çok sıkı olmamalı. çok gevşek olursa bu kez balatalar tam ayrılmaz ve zamanla aşınma yapar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
rolanti arada bir kontrol edilmesi gereken, hava sıcaklığına, motor sıcaklığına göre değişen birşey. yeni motorlarda bu dertten kurtarmışlar benim cbr da rolanti ayarı diye birşey yok kendi otomatik ayarlıyor motor sıcaklığına göre.
benim serviste 15-50 koydular yazın çok sıcak oluyor diye. açıkçası pek memnun kalmadım. ama titreme de pek yaşamadım. aşırı sıcakta benimki de biraz titriyordu tabii 33 derecede falan. ancak 110-120 hızlara çıkarak 400 km yol gittim. 3 kez dinlendim yol boyunca ve hiç titreme yaşamamıştım. 4 kez yaptım hem de bu uzun yolu. ama hiçbirisinde hava 25 derecenin üzerinde değildi.
bence titreme için farklı fikirleri de al. eğer aşırı sıcaklarda normal ise biraz idare et. yaz sonuna doğru düzelecektir. aşırı rahatsız ediyorsa o zaman farklı bir yere baktır derim.
Arkadaşlar ilk yağ değişimi için hangi markayı tavsiye edersiniz ? Buji değiştirme konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim ??
servis 10 40 yamalube koyuyor.bujide ngk
Farklı markaları koyanlar ( shell,castrol vb. ) var servisin koyduğu yağ iyi olmadığı için mi degistiriyolar..
Buji de ngk7 falan bahsediliyor değiştirmeyi düşünüyorum karasizim deneyim tecrübeleri merak ediyorum..
arkadaşlar maşallah allah korusun motosikletlerinizi de siz nasıl koruyorsunuz? yahu ben sırf çalınacak korkusundan alamıyorum taksitle alacağım allah korusun öyle bisi olur diye korkuyorum ya. yoksa şimdiye almıştım ben de ne olacak bilmiyorum sürekli topiclere bakıyorum anca![]()
bujiyle oynama sakın bence . .walla en ideal yag 10_40 castrol yamalube zaten bulması zor bı yağ. Pahalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
karakolun karşısına koyuyodum ben kızdılar.artık apartmanın karşısına koyuyom .brandalı şekILde. Kitle mutlaka
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
selam ya şu tur camı takan war mı arkadaşlar NE faydası war tipi kötu mu yoksa guzel mı gosterıyo yoksa hç gerek yok mu
krediyle alayım diyorum ama calınır diye korkuyorum yav
Ben aliexpress den 9$ a alarm aldım taktım cok da memnunum.ayrıca yere celik dubel ile halk takıp kucuk kamyoncu gergisi ile sabitliyorum.ruzgarda branda ıle devrildi gecenlerde cunku.hırsız bunu anlayıp cozene kadar alarm bangır otuyor zaten
Ben aliexpress den 9$ a alarm aldım taktım cok da memnunum.ayrıca yere celik dubel ile halk takıp kucuk kamyoncu gergisi ile sabitliyorum.ruzgarda branda ıle devrildi gecenlerde cunku.hırsız bunu anlayıp cozene kadar alarm bangır otuyor zaten
peki yavrum bende ninja düşünüyorum ama 250r ama kawasaki çekti sanırım piyasadanr:
krediyle alayım diyorum ama calınır diye korkuyorum yav
O zaman 10 40 a devam edicem2 tane üstad aynı şeyi diyosa bi bildiği vardır
:rendeer:
Birşey daha sorsamŞimdi shell advance ax 7 10 40 kullanıyorum nasıldır sizce ? Mesela mobil 1 veya castrol e kıyasla ?