TAMERTEZEL Resim paylaşamıyorum denedim ama olmadı bir kaç defa dostum malesef
Vala dostum bu mondial ugh yi 125 ten 150 cc ye yükseltmişti bir arkadaş ..arkadaşlar iyi geceler.
Motoru indirmeden silindir sökülebilir mi? Üst kapağı şaseye sabitleyen parçayı tutan 3 adet saplama söküldükten sonra aradaki boşluk silindiri çıkarmaya yeterli mi? var mı bilen?
[email protected] kardeşim mailime at paylaşayım forumdaPierzig mail adresini bana mesaj yolla ben bir deneyem sana yollamayı
niye satıyon fatih? Yoksa senidemi birileri tokatladı? :queen: koray kankinmi tokatladı yoğsam? :santa:
buji ıslanmıştır ama ıslanmaması lazım ben ne yağmurlarda sürdüm bi kere bile öksürmedi :silent: çinli cubumda aldığım gün ilk yağmurda beni yolda bıraktı buji anahtarıda yoktu motorda sap gibi kaldım suyum çıktı :cherry:bu sabah başıma gelenleri anlatayım sizlere.sabah işe gelmek için evden çıktım.yarı yolda yağmura yakalandım.motor sanki benzin bitiyormuş gibi boğulmaya başladı,debriyajı sıkınca devirleniyor,bırakıp yüke binince boğuluyor.finaldede stop etti.2,3 denemeden sonra çalışıyor fakat aynı şeyler tekrarlanıyor.kendimi işe zor attım.başına gelen varmı acaba?bitarafına sumu kaçtı ne?