selam arkadaşlar motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum . .ama bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir mi zincir ayarlamayı mesela
selam arkadaşlar motorumun bakımlarını kendim yapmak istiyorum . .ama bilgim yok bilen arkadaşlar yazabilir mi zincir ayarlamayı mesela
Nexcon ve mustafa.buda. Col teşekkürler ustaya soyledim garantiye yollarız 1000 km bekleyelim dedi ama motosikletten zırnık zevk almıyorum
Yukarı doğru yedek oluyor kardeşim
bugün tank ped taktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
fren balatası kç. Kmde bitiyo ben motorumu 2.el aldım şuan 7.450 kmde. Motorum kazalı mı dgl mi çok kafam kurcalanıyo albaydan aldım oglu askere gtmiş kazası falan oldumu dedim yok dedi ustelıye usteliye. . .ön kafada darbe falan yok ama biraz normaldn fazla sallanıyo gbi sıkmaya çalıştım ama ben. .amPUL AYARInı falan sıkmışımalyanla . .ya ön çamurlugum benim lastikle aynı hizada dgl arkadaşlar hafif sağda . .ama kaza yapmadı diyo .guneşten falan genleşır mı çamurluk hç kaza izi darbe falan yok ama ya KAZALI OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM BEN MOTORUMUN resim atabilsem atacam da bılmıyoM
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
sabah fotografını çekecem motorumun resminı atmaya çALIşacam bakarsınız bu ön çamurluk beni çok kıllandırdı ya
Camurluk yanlarında vidaları var sag sol biraz oynar birini biraz ac ötekini sık düzelir,
allah razı olsun KARDeşıpm yaptım duzeldi saol![]()
![]()
Su ybr 125 i, bugun surucu kursunun egitim pistinde kullandim. Kirmizi yuvarlak farli. 35 bin kmde bir ybr. Cani cikmis belli (bizim gibi)acemilerden. Ama mubarek hala titremiyor, hala titremiyor. Eve gelince kendi Apachemi kullandim (ilk apachelerden rtr olmayani) ben bunca zamandir yani 5 aydir darbeli matkap kullaniyormusum. Oturus pozisyonu olarakhala apache derim. Ama konfor var ybr de. Biraz elim bollansin da kendime bir japon bakayim. Tum arkadaslara saygilar.
KArbüratörün orda role gibi kabloların baglandıgı br parça var ona dikkat et eger o gevşekse benzin oradan kaçırıyor olabilirarkadaşlar merhaba bı sorum olucaktı, motoru ılk calıstırdıgımda etrafı yoğun bı benzın kokusu sarıyo bu normal bıseymıdır?
2014 yamaha ybr 125. seni bekliyorum, marjinal köklü bir değişim görmezsem, seninle olan 10 yıllık ilişkimi bitiriyorum.
2014 yamaha ybr 125. seni bekliyorum, marjinal köklü bir değişim görmezsem, seninle olan 10 yıllık ilişkimi bitiriyorum.