Slm. Benim ybr sıfır ilk deposu ile 463 de yedeğe geçti şu an 500 oldu ve yedek henüz bitmedi. zaten yedek le beraber 10 + 3 (yedek) toplam 13 lt alıyor. Artık çok veya az size kalmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Şu vites teki mantığı anlamak istiyorum yardımcı olabilecek var mı? neden 1 aşağı boş arada 2 3 4 5 yukarda? boş en aşağı 1 2 3 4 5 yukarı doğru olsa ne olur ?
Slm. Benim ybr sıfır ilk deposu ile 463 de yedeğe geçti şu an 500 oldu ve yedek henüz bitmedi. zaten yedek le beraber 10 + 3 (yedek) toplam 13 lt alıyor. Artık çok veya az size kalmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Şu vites teki mantığı anlamak istiyorum yardımcı olabilecek var mı? neden 1 aşağı boş arada 2 3 4 5 yukarda? boş en aşağı 1 2 3 4 5 yukarı doğru olsa ne olur ?
Yani gerçekten boş aramazdık 4 de iken vites bir daha yukarı çek oh boşta ne güzel Çinliler de. Fakat bu Japonların bildiği bir şey mi var böyle dizerken vitesleri? Arkasında bir mantık bir akıl oyunu vardır diye düşünüyorum ama bulamadım bilen varsa lütfetsin...
bide aklıma geldi şimdi ben yedek te kullanıyorum motoru 504 km oldu. Yedeğe 463 te geçtim. eğer 10 lt bitip geçtiysem 1 LT ile 463/10 : 46,3 km. Teorik olarak yedek tam 3 LT ise 3 x 46,3 : 138,9 km yapacak.(mı?) yani yedekteki benzini de bitirip stop edene kadar binen oldu mu 3lt sonuna kadar kullanabiliyor muyuz? eğer öyleyse menzil 600 km ki harika.....!!!!!
Burada ybr'sini satan var mı? Şöyle temiz, sattıktan sonra da motoruna kefil olabilecek...
O paramı yav.Yeni motora verecegım paraları düşünmekten dağıtamıyorum kafayı :mrgreen:
hayırdır ducati evo 848 mi alıyon yoksa :cyclopsan
vereceğin parayı kafana taktına göre:mrgreen:
bence hiç kıvranma ilk marş a bastın mı herşeyi unutursun![]()