Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motoru sifir aldim..corumdan bursaya getirdim..henuz 700 km de..yani bu durum garantiye girmiyor mu.. Rodaj olayi falan ilk 150 km 50 km hizi gecmedim..sonrakilerde 6-7 bin devirde gittim ..uzun yolda oda..birde 2-3 devirlerde sanki krank bilyesi yada herhangi bozuk bir bilyadan cikan ugultu sesi var..o ses ile birlikte titresimde artiyor 2-3 bin devirde degigim gibi..

Fabrikasyon bir hata olabilir belki.Daha yeni imiş motorunuz.Benim sorunum tam olarak kalkarken kafamı sallayacak şekilde sallıyordu motor.

kalkışta takırtı bendede var arka dişli tekerden önce dönüyor debriyajı bırakırken takozlarla alakaı muhtemelen servise gitti hiç ellememişler insanı ayar ediyor

Dediğiniz takırtı gibi bişey değil mesela debriyajı yarım debriyaj yapın ileri geri rockcılar gibi kafa sallıyorsunuz bu sürekli birşey :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar , ben bikaç tane motor arasından bunu beğendim ama bulunduğum yerde bayii yok bana bu motoru kaç taksitle ne kadara alabileceğimi söylermisiniz ?

Herkese selamlar. Bende ilk motor olarak 2011 model Ybr Esd tercih ettim. Akşamları trafiğin ve yağmurun olmadığı zamanlar sürüyorum 2 haftadır. Başlıktaki sayfaları baya okudum ama birtürlü bulamadım. Levent'de oturuyorum. Bana yakın ve güvenilir bir yamaha servisi arıyorum. Kendi servisleri yerine özel servise gitmek istiyorum. Böyle hem kaliteli lastik bulabileceğim hem hoş sohbetli hemde iyi bir servis var mı bildiğiniz Levent'e yakın arkadaşlar ? Kağıthane'de Levent'de yada civarda yönlendirebileceğiniz yer varmı? Buarada ruhsat 10 gün olmasına rağmen hala gelmedi.En yakın PTT ye mi gitsem acaba ?

F54

en yakın ptt şubesine git mutlaka orda dır
bence özel servis yerine yetkili servise git onlar motorun dilinden daha iyi anlar tabi adam gibi ustan yoksa yetkili servisi tercih et

Beşiktaş'da Daytona motor var sanırım yakın olarak yetkili servis ama sıfır ybr almak için gitmiştim oraya. Doğru düzgün ilgilenmemişlerdi benimde hoşuma gitmediği için esnaflığı gitmedim bidaha. O yüzden özel serviss arıyorum. İlk defa motosiklet aldığım için tanıdığım bi ustada yok. O yüzden Levent'e yakın bildiğiniz bir usta varmı ?

sa arkadaşlar askerlik nedeniyle ybr mi satıyorm balıkesirde ilgilenen arkadaşlar olursa pm den mesaj atabilir

F54

bende kaza yaptım artık o motora binenmem hatıralar sarar dört bir yanımı satıyorum:p

len hain domdom fatih. O motoru satma. Veya bikaç ay bekle :pl: ne demiştim ben sana?

Merhaba arkadaşlar , ben bikaç tane motor arasından bunu beğendim ama bulunduğum yerde bayii yok bana bu motoru kaç taksitle ne kadara alabileceğimi söylermisiniz ?

balıkesir merkezde yamaha bayisi var 4350 12 taksit yapıyor axess .bursa merkez de var 4800 24 taksit world.biraz araştırırsan benim gibi çorumdan 4680 36 taksit axess e alabilirsin :)

balıkesir merkezde yamaha bayisi var 4350 12 taksit yapıyor axess .bursa merkez de var 4800 24 taksit world.biraz araştırırsan benim gibi çorumdan 4680 36 taksit axess e alabilirsin :)

Bu corumdakı bayıden balıkesıre nasıl getırıcez pekı ? :)

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

ben izmirde 4190 TL ye 12 ay taksit + 4 ay taksit ertelemeli aldım access.

Bana taksıtler uygun olması lazım yanı 36 ay falan gıbı olması lazım yınede sagol :)

balatalarınızı orjinal yamaha mı kullanıyorsunuz ?? arka balatam bitti.. servis 50 tl diyo orjinal balata .. ben internette araştırdım yıldız motorda 15 tl taiwan malı.. öğrenciyiz malum para yok.. yan sanayi işimi görürmü ? yan sanayi kullanırsam garantiden çıkar mı ?
motorum ilk aldığım zaman ki gibi çekmiyor.. buji yi falan değiştirsem etkiler mi ? neden kaynaklanır bu.. motor daha 7500 de .. deviri biraz yüksek tutuyorum bunun bi etkisi varmıdır ?

Fatih abi geçmiş olsun demiştim görmemişsin sanırım. tekrar geçmiş olsun. motoru hurdaya vereceksen karbüratörüne talibim :D.

far rölesi ötüyor. özellikle rölantide çat çut ötüyor. made in japan yazıyor beyaz bi parça akünün yanında en üstte. o parçaya dokununca titreşim var anlamadım...

önde 55w lamba var. akü de şarj olmuyor bu arada. sorunlar devam.

aküyü bağladım motora elektrik gitmiyor. ayak marşıyla normal çalışıyor.

hatta bazen ön frene basınca kısa lambası daha çok aydınlatıyor.

ybr diye aldık hurda çıktı.

bu motoru bana satanın anasını avradını ....

Fatih abi geçmiş olsun demiştim görmemişsin sanırım. tekrar geçmiş olsun. motoru hurdaya vereceksen karbüratörüne talibim :D.

far rölesi ötüyor. özellikle rölantide çat çut ötüyor. made in japan yazıyor beyaz bi parça akünün yanında en üstte. o parçaya dokununca titreşim var anlamadım...

önde 55w lamba var. akü de şarj olmuyor bu arada. sorunlar devam.

aküyü bağladım motora elektrik gitmiyor. ayak marşıyla normal çalışıyor.

hatta bazen ön frene basınca kısa lambası daha çok aydınlatıyor.

ybr diye aldık hurda çıktı.

bu motoru bana satanın anasını avradını ....

Şimdii sakin olun :p Ybr nin elektiriğiyle epey uğraştım.Akü ile ilgili sıkıntınız var.Acaba çalıştığında devir saatiniz çalışıyor mu ? Bütün ışıklar pır pır mı yanıyor ?

maxi nin ybr ye bulaşmayın, zararlı çıkarsınız. Bu topıgın efsane ybr si maxide :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar