Maxi dur sana kıyak geçeyim taksitlede alabiliyorsun
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/uzun-kisa-h4-3-motorsiklet-xenonu-motor-zenonu-66997033
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Anti pas sık önce bir gün dursun ama ara ara yine sık bu süreç içinde iyice işlesin sonra küçük boru anahtarıyla açmayı dene o biliyorsun çevirdikçe kitliyor tuttuğu şeyi dişleri kalmadı dediğin için önerdim bide aynanın takılı olduğu kütüklük biliyorsun aluminyum döküm fazla zorlamaya gelmez o yüzden pas varsa önce onu söktürmen gerekir zarar vermemek için kütüklüğe .
abi benim xenon var zaten. muayeneye sokacağım için idareten h4 osram nightbreaker taktım. en iyi h4 ama bi işe yaramıyor. daha doğrusu xenon varken bi işe yaramıyor.
motosiklet bakımdan sonra kendine geldi. yokuş çıkarken 85ten 75 km'ye 4. viteste zor çıktığı yeri 5. viteste 80den 85e çıktı. düzde 100ü devirmeye başladı benim minnak canawar.
motoru dün bakıma soktum. 104 tl gitti

. ön fren ayarını yapamadığımdan 10 lira da ustaya verdim

.
jel akü 45 tl, ön fren balatası 22 tl, hava filtresi 12tl, yağ castrol power1 25 tl.
xenon far sürekli 20 saniyede kapama yapıyordu. sabahları da marşla motor çalışmaz olmuştu. ben konjüktör arızası dedim. neyse dün multimetremle aküyü ölçtüm 11.8 volttu. motoru çalıştırdım 3 bin devirde 13.3 falan, gaz verdikte en son 14.2 volt gördüm. xenon farımın ayrı düğmesi var; onu açınca aküyü ölçtüğümde saniyede 14 volttan 10 volta düşüp kapatıyordu.
yani anlayacağınız statör, konjüktör sağlam; akü sizlere rahmet.
büyük akü aradım bulamadım. zaten el kadar yere büyük akü sığamazdı. ben de jel akü aldım en azından bi sene idare eder.
sis lambalarımdan 2si temassızlık yapıyordu onları düzelttim. izolabantları yeniledim.
yedek ön cam almıştım, onu taktım. eski camın demirleriyle beraber yaptım on numara oldu. daha yeni üniversiteden geldim; yeni camla beraber önden gelen rüzgar kafamın üstünden gidiyor. rüzgarı öyle güzel yarıyor ki omuzlarıma bile rüzgar gelmiyor artık. resimleri akşam atarım.
zincir öyle uzamıştı ve öyle bakımsız kalmıştı ki kıtır kıtır ses çıkarıyordu. 2000 kmden fazladır yağmur çamur altında yağsız kaldı. ona da gazyağı döktüğüm kovanın içine su da koyup süngerle giriştim. yamaha zincir spyreyiyle de alttan üstten yağladım. şimdi daha iyi oldu. daha %40 gerebilirim. 19 binde hala orijinal zincir.
ön cam tam kafama yatmadı ama. 2 vidayla bağladım, araya conta da atmadım. üniversiteden dönerken hafif çatlamış bile şimdiden. alttan 2 vida yeri daha açıp aralara conta da koyarsam orijinalinden iyi olur.
---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
ateşleme bobini 6 fişli 25 8 fişli 45 dolar.
kablo, pipo 10 tl.
ateşleme bobini 25 dolar.
100 tlye 15-20 km hızım artabilirmiş.
eğer 260 tl gibi bi para verirsem özel statör ve konjüktör de verirsem 25-30 km hız artarmış.
bana biraz abartı gibi geldi, gene de ilk 3 parçayı ayın 15inden sonra alacağım. 100 tl para değil.