40 tl yetkili servis ücreti gayet normal en ucuz çinli markalar da dahi yetkili servis ücretleri böyleTeşekkür ederim fark eder diye düşünüyordum ben ama bakalım deneyeceğiz.en son yağ değişiminde 25 lira yağ + 15 lira işcilik aldı normalde yağ da 20 lira zaten. Bundan sonra yapamadığım birşey olursa öyle giderim artık yetti yediğimiz kazık sökmesini dökmesini öğrendik iyi kötü
![]()
izzet hadi abicim sen tofaş forum a:king:evet ybr alamadık ama 96 mod fiat uno 70s aldım 6900 e cuma devir olucak..varmı banada yer![]()
Yamalube öneriyorlar ama kullanmadım nasıl bir yağdır bilmiyorum.
Ben mobil 10w40 aldım 15 lira. Sen hangi yağ için 25 lira verdin. Costrol 10w40 20 lira. Aralarında bir fark olmaz diye ben mobil almıştım. Kullanıyorum idare eder. Bazen ışıklarda boşa yada 1. vitese geçmiyor. Az ileri iteliyorum yada gaz veriyorum o şekilde geçiyor. Oda çoğu motosiklette var zaten.
abi öyle zaten önden cekiş istiyordum.. Uno denk geldi.. 6000 e sahin alcagıma uno alırım dedim..
Yaş 17 mi seninTwin dur abi yaslanmadık 17 yim daha..sagolasın abi ALLAH olmayanlara nasip etsin.
Otobüsle gitmelisin :cat:Cuma saat 15.00 gibi Ankaradan Bileciğe gideceğim yol ortalama 310 kmbiraz tırsıyorum ama kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ?
Twin
evet abi 17 yim
Reizzz
2 yıl deyil subatta yazılıom,haziranda giricem amma,, erken yazılıom,ama ondan önce yani 3 ay var daha özel ders alıcam,ücretiyle akrabalar ögretiriz dedi ama bir sürücü kursu ögretmeni.gibi olmaz..
Araba lazım valla su arabadan sonrada yanına.en kötü.breton istiyorum..
ben erken kayıtla haziranda giriyom
mayısta girsem agustosda olucak o yüzden