Maxi97 çok dertli gördüm seni :S Yakıt tüketiminin düzeldiğine sevindim.Akü işi kolay sarjda sıkıntı yoksa 30-40 liraya piyasada akü var.Xenonda dediğin gibi şase olabilir söküp bakmalısın.Vizeye giderken komple orjinale çevirmeni tavsiye ederim çantalarıda sökmelisin.Motorun vizesi 10-15 dk sürüyor.Sınavlar konusundada allah yardımcı olsun demekten başla birşey gelmiyor aklıma.
max kardeşim bırak şu hurda ybr yi sana sıfır esd yakışır veya 2013 te fazer 150 gelirse ondan alalım ikimiz de:thumleft:
İRC lastikler nasıldır? Kullananınız varmı?
kendi motorumda kullanadım ama ırc takılı ybr kullandımfena dağildi kullanılabilir ama biraz daha çıkarsanız dura tractıon önerebilirim
![]()
Sadece arka lastik fiyatı ne Pirelle Duraction'un? Ben internette tek olarak bulamadım. :silent:
Tamam buldum 85'liraymış.
İRC'yi ben 55 lira civarında alıcam. Maddi durumda biraz sıkıntılı. Şuanda Mt65 var üzerinde ama servis değişmesi gerektiğini söyledi birde patlak zaten arka lastiğim şişirip durmaya bıktım. Oda ayrı bir dert.
Yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama sen başkalarının yaşını bildiğin halde terbiyeni aşıyorsun. Karşında ki insanlar senden büyükler ve saygı göstermek ZORUNDASIN!!!
Madem bu kadar bilgilisin yazdıkların doğrultusunda konuşuyorsun. Buraya gelip kimseye soru sormana gerek yoktu. Hani çok bilgilisin burada ki insanların düşünce ve fikirlerini neden ihtiyaç duydun anlamadım. 30 yaşında ki bir adama "bak kadeş diye hitap edilmez. egelim 43 seni o konuda bilgilendirmiş. Saygısızlığın luzumu yok. Belki ağır olucak ama çok burnunun dikine gidiyorsun ben bunu ailenden nasıl gördüyse öyle davranır diyorlar ya ona benzetiyorum. Bell ki, ailende diktatör olan insanlar var ve hep dediğim dedik diyorlar. Unutmasınlar ki, her bilinen doğru değildir ve şuda bir gerçek ki, senin internette okuyarak edindiğin bilgileri sana sunan insanlar motosiklet üzerinde tecrübe etmiş olan insanlardır. Sen gelmiş şöyle böyle diyorsun. Sadece terbiyeni bil.
En basit yoldan abi kusuruma bakma yaşını bilmiyordum. Bir saygısızlık ettiysem özür dilerim. Ben internette araştırdım bunları öğrendim ne kadar doğrudur değildir diye sorabilirdin.
Neyse ben sana tek kelime daha etmicem. Sen kafanın dikine gidip mutlaka seviyesiz konuşacaksındır yine şahsen tahsins abinin yaptığı gibi bende sana aldırış etmicem.
senin sorunun iç statör dostum :cat:
---------- Post added at 03:03 ---------- Previous post was at 02:45 ----------
memo bu resimleri ben çektim kafam güzel ken hemde len bu yaz her nöbet tatilinde iznikteyim haberin olsun seni ararım memo kardeşim bana soğuk şarap getir diye:cherry:
umarım beni kırmassın :rendeer:
bı yılda güzel bi rota planım var sanırım akdeniz sahillerine gideceğim eğer yıllık izinim ağustos ayında olursa ver elini akdeniz olmadı balıkesir veya izmirde olabilir bakalım kısmet:cat:
Benim motor ayak marşından zor çalışıyor neden olabilir
bu alışkanlık bende de vardı ybr yi ilk aldığımda kapatıyordum bi gün sonra bi tanıdıkta kaldık bebeğim yeni oldu diye orda kalıyorduk güzel bi evi var garaj lı vs neyse gece işe gideceğim biraz da alkol aldım başladım ayak marşına basmaya yok arkadaş çalışmıyor 3 km rampa aşşağıya ittim gene yok gene yok en son aklıma geldi benzin kapalı olduğu ama kıçımdan ter aktı yaniHavaların soğuması 1. etkendir diye tahmin ediyorum.Birde ayak marşı ile çalıştırmanın kolay yöntemini okumuştum bir yerde onu uyguluyorum.2-3 pedalda çalışıyor: Kontağı çevirmeden 2-3 defa ayak marşına basıp daha sonra kontağı açıp ayak marşı ile çalıştırıyorum.
Birde benzin anahtarını kapatıp uzun süre motor çalışmadan beklemişse benzin musluğunu açtıktan sonra çalıştırmadan önce birkaç dakika beklemek çalışmasını kolaylaştırdığını tecrübe ettim.
Motoru stop ettiğimde yakıt musluğunu kapatma gibi bir alışkanlığım var.Bu yüzden kaç defa yola çıkıp motor stop ettiğinde panik yaşadım hatırlamıyorum![]()