günaydın....
Günaydın ramazan abi
günaydın arkadaşlar motoru sıfır alcam 1-2 hafta sonunda elimde olcak yalnız getirmek istediğim yer 200 km uzakta motora binip gelsem sonra aküsünü söküp garajda nisana kadar yatsa, akü bitmesi haricinde zarar görür yapma dediğinz bişey varmı servisteki abi üstünü ört kapalı yerde muhafaza et bişey olmaz dedi siz ne yapıyorsunz kış zamanı
Bende yazın şehir dışında çalıştığım için 5-6 ay garajda bırakıyorum forumda bir ton şey yazmışlar benzini fulle yağını değiştir buji yerine yağ damlat falan filan bana göre hepsi boş sadece akünün nutup başlarını sökün bi materyalle üstünü örtüp bırakın gelince aküyü takıp ayak marşıyla çalıştırıp yolunuza devam edin içindeki benzinide dökmenize gerek yok.valla ben olduğu gibi bırakıyorum üstüne çadır çekiyorum 7 yıldır böyle 9 ay yatıyor sadece akü zayıflıyor başka birşey yok
Bende yazın şehir dışında çalıştığım için 5-6 ay garajda bırakıyorum forumda bir ton şey yazmışlar benzini fulle yağını değiştir buji yerine yağ damlat falan filan bana göre hepsi boş sadece akünün nutup başlarını sökün bi materyalle üstünü örtüp bırakın gelince aküyü takıp ayak marşıyla çalıştırıp yolunuza devam edin içindeki benzinide dökmenize gerek yok.
damlası altın fiyatı. Forever ybr ve 125 cc ler. Koray gene ybr mi alıcan?
len zıpalar uyudunuz mu? ben şimdi işten geldim...
neyse benzin 5 TL olmuş olum :sunny:
ybr den başkası yalan.. ne ınazuması ne er6 sı ?
yapıştır ybr ye... bu melet 2013 te kasa veya teknoloji değiştirir mi?
eğer yaparsa beklerim yoksa ,mavişi alırım :cherry:
kanka şimdi senin için yamaha nın sahibi yamasaki yi aradım sana özel tasarım ybr sipariş verdim:cherry:len zıpalar uyudunuz mu? ben şimdi işten geldim...
neyse benzin 5 TL olmuş olum :sunny:
ybr den başkası yalan.. ne ınazuması ne er6 sı ?
yapıştır ybr ye... bu melet 2013 te kasa veya teknoloji değiştirir mi?
eğer yaparsa beklerim yoksa ,mavişi alırım :cherry: