Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar esd nin arka demirdeki tıpalarını bide siperlikteki plastik vidaları nerde bulabilirim hiç bi yerde yok :( servis dahil ...

F54

tıpaları sandalye imalatçıların bulabilirsin belki ama vidaları bilmiyorum

F54

Biz eski adamız eski kafalıyız yani Fatihim ekstra mekstra bilmeyiz öyle şeyler klasik şişman yeter bize :p
estafurullah abi eski kafa vs :queen:
aga bu aralar rakıya manyak zam geldi o yüzden beck's takılıyorum sadece migros ta var 2 tane yetiyor :sunny:
bu günler i çok özleyeceğim:salut:

estafurullah abi eski kafa vs :queen:
aga bu aralar rakıya manyak zam geldi o yüzden beck's takılıyorum sadece migros ta var 2 tane yetiyor :sunny:
bu günler i çok özleyeceğim:salut:

[url]http://f1209.hizliresim.com/11/x/dj0q2.jpg[/url]

[url]http://f1209.hizliresim.com/11/x/dj0r5.jpg[/url]

ne güzel resim:).. afiyet olsun imrendim...:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

arkadaşlar nasılız...

bugün yağ değişiminide yaptım... 1000 km yide devirdik:)..

herşey güzel, motor güzel, iyi kaçıyor vallahi:)

bugün pendik geçit motora 2 siyah bi kırmızı 2012 cillop 3 ybr gelmiş... :queen:

baka baka doyamadım vallahi... siyah ne güzelmiş öyle...

insanın , 3 ünü ağzına atıp çiğneyesi geliyo:))) şalsdjfşl

F54

ne güzel resim:).. afiyet olsun imrendim...:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

arkadaşlar nasılız...

bugün yağ değişiminide yaptım... 1000 km yide devirdik:)..

herşey güzel, motor güzel, iyi kaçıyor vallahi:)

bugün pendik geçit motora 2 siyah bi kırmızı 2012 cillop 3 ybr gelmiş... :queen:

baka baka doyamadım vallahi... siyah ne güzelmiş öyle...

insanın , 3 ünü ağzına atıp çiğneyesi geliyo:))) şalsdjfşl
tşk ederim
ben benzine zam gelince yıkıldım ama aynı anda rakı ya da gelinde gelince resmen göçtüm yaw:salut:

tşk ederim
ben benzine zam gelince yıkıldım ama aynı anda rakı ya da gelinde gelince resmen göçtüm yaw:salut:

allahtan ybr ye biniyoruzda bu zamları çok hissettirmiyor motor bize...

ama rakıya gelmesi tabiki üzücü bir çok akşam keyifcileri içn...

geçen gün internette okumuştum sanırım... rakının fiyatının % 70 i vergiye gidiyormuş..

nasıl bir yıpratma politikasıysa bu... millet rakı içmesin içki içmesin istiyorlar....sanki herkezin içtiği bişeymiş gibi..

F54

35cl 2
70cl 4
100 cl 8
tl zam geldi artık bizde rakıyı bıraktık
sağlık olsun kafaya takmamak lazım

Arkadaşlar YBR kullanırken ıvırzıvır koymak için şöyle bir depo üstü çanta nasıl olur sizce?
20127416560_4r8009_city_sm.jpg

Fiyatı 55 TL alsam mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Resim çıkmamış
djk65.jpg

Arkadaşlar YBR kullanırken ıvırzıvır koymak için şöyle bir depo üstü çanta nasıl olur sizce?
http://www.motomaxonlineshop.com/pictures/20127416560_4r8009_city_sm.jpg
Fiyatı 55 TL alsam mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Resim çıkmamış
http://e1209.hizliresim.com/11/y/djk65.jpg
topcase in yerini tutmaz bıkarsın yanında gezidrmekten motorun üstündede bırakıp gidemezsin..Fiyatı ucuz ama kullanılabilirlik nedir bilinmez.. topcase al madem çin malı:p yada sırt çantası kullan..

Gayet kullanışlı bir arkadaşım aldı tvs'de kullanıyor memnuniyetsizliğini görmedim hiç telefondan çağrı geldiğinde de görebiliyorsun hatta müzileri değiştirip mesajları bile okuyabiliyorsun tabi giderken tavsiye edilmiyor :) yağmurlu havalarda da garanti olması için birde kılıfı varmış sanırım .

Acemiliğimi atıncaya kadar Top Case almayı düşünmüyorum. Ayrıca şu Top Case ruhsata işletme mevzu çözülmeden de almak pek istemedim.

Herkeze iyi tatiller.Mavi boncugum tipini biraz değiştirdim kappa k30 falan şekil oldu.Resimleri atarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar