Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi akşamlar herkse. bugun motorumun 47. günü allaha şükür kazasız belasız gectı :) 2870 km oldu ben motoru almadan once neredeyse hep ybr resımnlerı görurdm ıcım gecerdı smdı kendım aldım kımsenın motorunu göremez oldum :) . Bıde motor 1.600 km deyken bızım orda uzun bı rampa asagı var yaklasık 20 snye kadar fln 120 de gıttım son gazda zaten 120yı gecmedı :S bugun yarım saat kadar bı apache kullandım snra kendı motrumu gectım bızım mtorumzda özel koltuk var sankı tıs tıs gıdıyo ne gıttıgını hssdyn ne bısı :) apache 3-4 devırlerde tıtryo :S Neyse uzun lafın kısası bıraz kendı fotograflarınızdan atarmısınız gözumuz gonlumuz acılsın :))
aman ha sakin bunu apache topiğinde falan deme titriyo falan deyipte düşman edinme :queen:

dermıyım hıc :D bızım arkadasa falan dedıgım de syledıgım laf su '' kanka sneın motor ıyı guzel canavar gıbı cekıyor flan ama tıtreme var ya '' bnu dedgıme bıle kızıyr gıdıp apache foruma yazarsam adamlar demedgnı brakmaz heralde :D

F54

2012091516.jpg

F54

len durmuş zıpartaküz gibi olmuşsun çelimsiz kladyatür seni:queen:

lokman amortisör işini biraz daha tarif edermisin zımpara yaptın mı ne marka boya kullandın
bende aynı dertten muzdaribim
bi ara durmuş bant yapıştır demişti ama o geçici bi çözüm dü yani
yayları çıkarmaya gerek kalmadan boyamak sağlıklı oldu mu
çünkü yaylar çıkarsan takarken gene çizilie bence

zımpara kullanmadım benzinle yıkadım dikey ve yatay olarak 6 katta ince olarak 5 er dakika kuruma süresiyle boyadım kullandığım bpya best marka pro. deil amatör boya ayrıca yaylar sökülemez perçinli olduğu için

F54

zımpara kullanmadım benzinle yıkadım dikey ve yatay olarak 6 katta ince olarak 5 er dakika kuruma süresiyle boyadım kullandığım bpya best marka pro. deil amatör boya ayrıca yaylar sökülemez perçinli olduğu için
lokman tşk ederim verdiğin bilgiler için..
ama sende bilirsin ki imkansızı be*****ek bi çok insan var bu her meslekte de aynı benim de motor işinde imkansızı yapacak birkaç tanıdığım var bu işleri yalamış yutmuş ve hala yalamaya yutmaya devam ediyor...
sana bi anımı anlatayım sene 2000 kefkende geziyoruz pejo ile 5 veya 6 arkadaş bi arkadaşın motoru yolda kaldı sebeb ise karbüratör contası kopmuş neyse bi arkadaşta çevrede ki evlerden birinden bi masura istedi bildiğimiz oya ipliği yani oraya sardı conta gibi karbüratör ü taktı yola devam böyle pratik fikirli insanlar bolca var
o perçinleri de sökerler takarlar yani

F54

murat hayırlı olsun:bestmt:
en beğendiğim renktir kırmızı daha önceki motoru satma sebebim kırmızı ybr almaktı ama nasip olmadı ben motoru satana kadar satılmış:pr:
siyah aldım ama kırmızı her fırsatta aklımda :cat:

Yokuş aşağı 115 yaptım. Duzde 85... Michelini takınca viraj almaktan tekrar zevk almaya başladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar