naılsınız.. konum durum bildirin..
hayırlı olsun rain planet. Güle güle kullan ehliyetini.
plakanın kac ay zamanı var.ckartmak ıcn bugun okuldan dolayı gec kaldm kapanms yarn saat 9 da ybrmı alcm.
Selamın aleykum beyler.
Ramazan abi sana birşey danışacağım.Ybr yi satıp tvs alayım diyorum.Dadaşda vardı birgün sormaya gıdecegım benım motoru bırakıp sıfır bir tvs kaça patlar diye.Tvs görüntü ve performans bakımından cazip geliyor senın düşüncen nedir ?
arkadaşlar nasılsızzz
sonunda ehliyetime kavuştum.:queen:.. çok mutluyum...
valla kazasız belasız günlerde özgürce süreceğim inşallahh...hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum kardeşler..sıkıntılı bir süreçti... bitti..
hemen bir pendiğe indim bunun şerefine..vitesler baya sertleşmiş motorda...yokuşlarda baya sorun yaşadığımı söylemeliyim...600 km deyim motoru baya bi zorlamaya başladım bu aralar...
çok kalabalıktı trafik zaten..şu an 600 km de.. 800 km de ya değişimine gideceğim...yakında da bir bursa düşünüyorum yağ değişiminden sonra...
allaha emanet gençler.
ramazan abı hazırmsn bugun fotolara.
Selamün Aleyküm iyi günler arkadaşlar.. Bir sorum olacaktı..2005 model çok temiz ybr125 var.. Km si 7.000 ..Motor sürekli kapalı yerde duruyor..Alacak olduğumuz abimiz tanıdığımız biri..Kendisi polis olduğu için fazla kullanamadı..Bu motor için 3.100 tl istiyor...Sizce fiyat iyi mi ? Kaça alınabilir ? Birde şunu sorayım..Motor 7 yaşında ve fazla kullanılmamış dezavantajı var mıdır genelde kapalı garajda yatıyor ...Yada avantaj mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum ...