Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar bir sorum olacak, umarim cevap alabilirim. 2009 model 13.000 km'de kazasiz orta derece bakimli dayilabilecek hir ybr 2.500 tl'ye alinirmi, yani fiyati iyimidir. Bir tanidigimdan alacagim, o yuzden henuz ilani vs. yok gosterebilecegim. Yorumlariniz benim icin onemlidir. Bir de bu motoru 2012 model 400km'de kymco agility 125 scooterimi satarak alacagim. Motoru cogunlukla sehir ici kullaniyorum, ama arada sirada sehir disina da cikmak isterim, sizce motorumu sattigima pisman olurmuyum?? Yorumlarinizi bekliyorum, saygilar.

ybr daha rahat olur ama kymco daha hızlı olabilir kymcolar baya iyi gidiyo

arkadaşlar nasılız...

motorum yeni 2012 model ybr..bilenler bilir..yanlız..yağ değişimi konusunda bilgi alacaktım...

usta bana 750-1000 arası yağ deişimine gel dedi... yanlız bazı motorcular ilk 500 km de götürüyorlar..kafam karıştı biraz..

.birde zincir yağlama olayı var...gerçi bakımda bunları usta denetler..ama bende götürsemmi acaba.. nedir ne değildir.?..

s.a arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok pff saate baktım hmeen morelim bozlldu :) ehliet kursumun saati geliyor :) malesef herkezin bildiqi konuları :) dönüp dolaşıp anlatıyorlar hele bi motor hocamız var :) sınıftaki maket olan şerce motorunu toyota motoruna benziyor demesi müthiş :) gır gır şamata geciyor ya bizi ehliyet kurslarına mecbur ediyorlarda bunun gibi adamları cok mu? arıyorlar adam motorun her yapsıını bilmesi gerekirken daha bilgidiniz tofaş şerce motorunu bilemiyor :)
Hooppp dedikss serçeye karşı hatta namı diğer SERÇEDES e karşı bi horma görme durumumu sezdim ne :p bi serçedes sahibi olaraktan :) şaka bi yana hocanız doğru sölemiş aslında teorik olarak serçe motorunun pek bi farkı yoktur toyota motorundan :bounce: hatta iyi bi serçe otobanda epey terletebilir toyotaları :cat: bknz resim 1 a -) :cherry:

Uploaded with ImageShack.us

Alınmaz :farao: o paralara daha orjinal daha temiz daha az km de daha düzgününü bulabilirsin :cat:

Motor hiçde temize benzemiyor :farao: tam anlamıyla apaçi işi Allah bilir neler geçmiştir başından :farao:

Gidilir tabi ama bana kalsa birinci link daha mantıklı :cat: benim verdiğim linkler örnek olması açısından araştırınca daha mükemmellerinide bulabilirsin malum kış geliyor sezon bitiyor :bounce:

Sanırım Hataydasın Hatay plaka olmasını istersen 160 TL noter masrafı + olarakta 35 lira gibi plaka parası veriyosun yani yol masrafına ilaveten 200 lira gibi düşün :wiinkk:
Ama plaka aynı kalsın dersen sadece 86 TL noter parası ve ilaveten yol masrafın :wiinkk:

Sanırım Hataydasın Hatay plaka olmasını istersen 160 TL noter masrafı + olarakta 35 lira gibi plaka parası veriyosun yani yol masrafına ilaveten 200 lira gibi düşün :wiinkk:
Ama plaka aynı kalsın dersen sadece 86 TL noter parası ve ilaveten yol masrafın :wiinkk:
abi nerdeyse ayni fiyata denk geliyor oyle :D

O zaman hesabını iyi yapcan temiz bi şey bulcan bulduğun yerden :cat: apaçi motorlarına bakma bence :bounce:

kaan yapcm panpa .yarn alcm buyuk ıhtımal.

Napak+%25C4%25B0nanak+M%25C4%25B1+Panpa.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar