kurtulun...
alınır arkadaş korkma..............
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Reçetene yol yazdım,,
Sabah akşam alırsın.
Beyazlar İçinde Hayatıma Yenilikler Ararken Karanlıklar İçinde Sırtımdan Vurulmayı Öğrendim..
Başka Kollara Gidişine İnat Sarıl Bana Yalnızlığım...
Şimdi mevsim hazan gönül elimde,
Hıçkırığa döndü adı dilimde.
Dinle egzozun sesini,
Anlatır sana derdi kederi..
CAN BEDENE KÜSTÜ SENİN YÜZÜNDEN..DİL DUDAKLA KONUŞMUYOR KAÇ GÜNDÜR..
Gülmemize kader müsaade etmedi,
Yoksa espiriler gayet kaliteliydi.
Üniversite,fakulteler bitirsen ne yazar,
Sen diplomalıysan bizde yıldız rütbeli kaptanız..
Hayat yokuşunda ağır devire düşsede yaşantımız,
Dertleri tokatlayıp seri ye alır tam gaz yaşamasınıda biliriz.
Tartışılmaz Mercedesin adı,
Bir başkadır 2521 lerin tadı..
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı,
Kırmızıda da zaten durmadık.
Kaç megapiksel fotoğraf makinasıyla fotoğraf çekinirsen çekin,
Gitmez o yüzündeki kahpelik ifadesi..
Mersomun vitesi çarpmalı sekiz,
kamyoncu-tırcıyız bu alemde tekiz..
Eskiden Tehlikeli Sözler Yazardım Kimliği Belirsiz Gecelere, Şimdi İse Hayatın Kahpeliği Kanlı Gözlerimde.
Sevenler Kavuşsaydı Meyhaneler Dolup Taşmazdı...
Kimsenin Bilmediği Şarkılara, Yarım Kalan Sevdalara İçiyoruz Bu Gece...
10 numara yağ gibisin sevgili,
Hayatıma girdiğinden beri eski düzen kalmadı bende..
Seni sardı yabancı kollar,
artık meskenim oldu ıssız yollar
Hooppp dedikss serçeye karşı hatta namı diğer SERÇEDES e karşı bi horma görme durumumu sezdim nebi serçedes sahibi olaraktan
şaka bi yana hocanız doğru sölemiş aslında teorik olarak serçe motorunun pek bi farkı yoktur toyota motorundan :bounce: hatta iyi bi serçe otobanda epey terletebilir toyotaları :cat: bknz resim 1 a -) :cherry:
[url]http://imageshack.us/a/img59/2696/sere160.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Hooppp dedikss serçeye karşı hatta namı diğer SERÇEDES e karşı bi horma görme durumumu sezdim nebi serçedes sahibi olaraktan
şaka bi yana hocanız doğru sölemiş aslında teorik olarak serçe motorunun pek bi farkı yoktur toyota motorundan :bounce: hatta iyi bi serçe otobanda epey terletebilir toyotaları :cat: bknz resim 1 a -) :cherry:
[url]http://imageshack.us/a/img59/2696/sere160.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
evet beyler herkeze selam ben dün sakarya dan çıktım
kocaeli
yalova
bursa
balıkesir
manisa
aydın
muğla olmak üzere
11 saat te 800 km yol yaptım ilk 500 km hiç mola vermeden geldim motorda tık yok maşallah
ben böyle sağlam motor görmedim hava sıcaklığı öğlen saatlerinde yani izmir civarı 35 derece idi ama ne tıkanma nede şişme gibi sorunla karşılaşmadım herkez bu motorun kıymetini bilsin bakımlı olduktan sonra gidemeyeceği yol mesafe yok haberiniz olsun
evet beyler herkeze selam ben dün sakarya dan çıktım
kocaeli
yalova
bursa
balıkesir
manisa
aydın
muğla olmak üzere
11 saat te 800 km yol yaptım ilk 500 km hiç mola vermeden geldim motorda tık yok maşallah
ben böyle sağlam motor görmedim hava sıcaklığı öğlen saatlerinde yani izmir civarı 35 derece idi ama ne tıkanma nede şişme gibi sorunla karşılaşmadım herkez bu motorun kıymetini bilsin bakımlı olduktan sonra gidemeyeceği yol mesafe yok haberiniz olsun
kullanıcı el kitabında arka demirin 3kg dan fazla yükü kaldırmayacağı yazıyor, zira servis de maksimum 6-7 kilo yüklersin dedi. bu ağırlık kafi ancak ben daha pratik çat diye elime alıp gezirdiğimde elimde garip/emanet durmayacak bir çözüm arıyorum. kappa k35 düşünüyordum asıl arasında 70 lira civarı fark var bu soft çanta daha pahalı biliyorum ama dediğim gibi pratik olsun yeri geldiğinde çıkarıp omuzuma asayım istiyorum. ki kapalı 30 açık 40litre kapasite var k35 ile aynı neredeyse. dediğim gibi sadece taşıma pratikliği ve hard caselere göre daha hoş görünmesi gözüme. alışveriş yapınca niye içine koyamam yalnız onu açabilir misin biraz? kullanımın pek farketmiyeceğini düşünüyorum ama kullanan birisinin yorumu daha sağlıklı olur tabii kibende kappa box şeklinde olanlardan kulanıyorum güzel kaliteli bir marka ama senin gösterdiğin linkteki çantaya ne koyucaksın atıyorum;alışveriş yaptın ona koyamazsın.Pratik birşey fakat fiyatına göre bence tavsiye etmem
G:28xU:40xY30(açılınca40) ölçüleri şu siteye göre sanırım kola da taşıyabilirimBen sana fikir verdim sadece gerisi senin bileceğin bir iş.
Kullanımına göre değişir,kullanan biride sana farklı bişi demiycek yani oda büyük birşey taşımıyorsa pratiktir, ona göre iyidir.
Alışveriş konusu derken atıyorum markete gittin kola aldın en basitinden ne yapıcaksın?Bu anlamda demiştim.
5 km gibi bir hız farkı ;
1)yol durumu
2)hava durumu(rüzgar vs.)
gibi etkenlerden dolayı değişkenlik gösterebilir.Fakat bu fark 10 km'nin üstüne çıktığında servise götürmende fayda var derim.
Günaydın millet.