sen bu gidişle daha çok beklersin...................banka bu belli olmaz ne zaman geleceği...
10-15 dediler bu cuma 10.günü amma cok zevkli abi.. ya eglendik baya..
sen bu gidişle daha çok beklersin...................banka bu belli olmaz ne zaman geleceği...
10-15 dediler bu cuma 10.günü amma cok zevkli abi.. ya eglendik baya..
alsanda tüm forum olarak sevinsek.....
sevinin kurtulucanızcenemden
r:
Büyük gezi yaptık beyler 130 km .. 60 km ben aldım 110 dan asagı inmedim.. rüzgar coktu yollar mükemmel..salihliye C90 murat abiyi görmeye gittik baya iyi agırlandık, pideler,dondurmalarNe zman geliyor kartım deliricemmmm
![]()
çünkü riallideki orjinal değilde ondan :queen: benim esd nin gösterge panelini satabilirim orjinaldir..150 gaymeMerhabalar 3 aylık yeni motorcuyum.2007 model 2.el Ybr aldım.Aldığımda üzerinde yan sanayi km saati vardı ve km sayacı çalışmıyordu.Yakıt göstergeside arızalı.Km saatini değiştirmek istiyorum. Rialli sitesinde orjinal yazan km saati fiyatı 130 TL civarında.Motolizde ise 250 TL .Bu farkın nedeni hakkında fikri olan var mı?Sizce hangisini alayım?
Merhabalar 3 aylık yeni motorcuyum.2007 model 2.el Ybr aldım.Aldığımda üzerinde yan sanayi km saati vardı ve km sayacı çalışmıyordu.Yakıt göstergeside arızalı.Km saatini değiştirmek istiyorum. Rialli sitesinde orjinal yazan km saati fiyatı 130 TL civarında.Motolizde ise 250 TL .Bu farkın nedeni hakkında fikri olan var mı?Sizce hangisini alayım?
ekmeğime neden daş koyuyon viper :mrgreen:Riallidekini al bence![]()
ekmeğime neden daş koyuyon viper :mrgreen:
Merhabalar 3 aylık yeni motorcuyum.2007 model 2.el Ybr aldım.Aldığımda üzerinde yan sanayi km saati vardı ve km sayacı çalışmıyordu.Yakıt göstergeside arızalı.Km saatini değiştirmek istiyorum. Rialli sitesinde orjinal yazan km saati fiyatı 130 TL civarında.Motolizde ise 250 TL .Bu farkın nedeni hakkında fikri olan var mı?Sizce hangisini alayım?
S.a günaydın beyler düşük devirlerde giderken zincirinden takır tukur ses gelen var mı