Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Büyük gezi yaptık beyler 130 km .. 60 km ben aldım 110 dan asagı inmedim.. rüzgar coktu yollar mükemmel..salihliye C90 murat abiyi görmeye gittik baya iyi agırlandık, pideler,dondurmalar :) Ne zman geliyor kartım deliricemmmm :)

Bizde Breton S le 220 km civarı yol yaptık kaskımı alamadan bindim yüzüm pancar gibi kızardı pişmanım kasksız bindiğime :queen:

yaw gene yapcm bunu yolda bsmak cok ıyı ama gece gdcm.ceket,kask la kask taktm cok ıse yarıyo

Merhabalar 3 aylık yeni motorcuyum.2007 model 2.el Ybr aldım.Aldığımda üzerinde yan sanayi km saati vardı ve km sayacı çalışmıyordu.Yakıt göstergeside arızalı.Km saatini değiştirmek istiyorum. Rialli sitesinde orjinal yazan km saati fiyatı 130 TL civarında.Motolizde ise 250 TL .Bu farkın nedeni hakkında fikri olan var mı?Sizce hangisini alayım?

Merhabalar 3 aylık yeni motorcuyum.2007 model 2.el Ybr aldım.Aldığımda üzerinde yan sanayi km saati vardı ve km sayacı çalışmıyordu.Yakıt göstergeside arızalı.Km saatini değiştirmek istiyorum. Rialli sitesinde orjinal yazan km saati fiyatı 130 TL civarında.Motolizde ise 250 TL .Bu farkın nedeni hakkında fikri olan var mı?Sizce hangisini alayım?
çünkü riallideki orjinal değilde ondan :queen: benim esd nin gösterge panelini satabilirim orjinaldir..150 gayme :)

Riallidekini al bence :)

riallideki orjinal değil... çin haricinde sattığı mallara diyor galiba...

sedat ın göstergeyi pazarlıkla al.. yeni tip.. sedat a para verin sele gidon ön far fark etmez....

F54

sedat seninle cantları takas edelim mi?
vuruk kırık şişme vs yok sadece 5 kollu cant istediğimden dolayı

Beyler motorun zincirinden ses geliyor.Zincir almayı düşünüyorum bana bir site önerin veya direk linkini yollayabilirmisiniz buradan. şimdiden teşekkürler..

slm arkadaslar su anda benım kılometre 1300 oldu ama hala benzını fazla yakıyo 1000 km rodajı bıtırdıkten sonra vıtes gecıslerını 8000-9000 devırde yapıyorum 300 km sonunda benzın bıtıyor bu normal bıseymı yoksa ben devırı cokmu yuksek tuttugumdan yakıt sarfıyatı cok oluyo bana yardımcı olursanız sevınırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar