saol ramo iyiyiz kanka...
olum kötü örnek olma yav.. altı üstü bi su tutup sileceksin..![]()
ben eskiden satana kadar yıkamazdım.. şimdi yine iyi 3 ayda bir yıkıyorum....
saol ramo iyiyiz kanka...
olum kötü örnek olma yav.. altı üstü bi su tutup sileceksin..![]()
ben eskiden satana kadar yıkamazdım.. şimdi yine iyi 3 ayda bir yıkıyorum....
yahu jant serıdı olarak damla serıt mı ıyı olur yoksa normal 3 parcalı mı? Ikısıde aynı fıyat ama bana solma yapmayan kolay kalkmayan bırsey lazım
bunlardan hangısı ıyı gıder ybr ye?
feyizoglu.com/Damla-Jant-Sticker-Honda-Yamaha-Suzuki-_47178.html#0
feyizoglu.com/uc-Parcali-Jant-seridi_47057.html#0
evet iyi bilirim..:cherry: :cherry:
haha ne bilsin cahil xD aslında sen sorunca gidip lastige baktım ama tarihle alakalı birsey yok bunda demistim =) arka lastikde 4511 ön lastikde 3211 yazıyor
günaydın beyler nasılsınız.............
Bende rialliden 15tl ye almıştım, aparatı janta göre eğip eğeleyip kendim çektim 10 numara oldu, herkes soruyor kime yaptırdın diye :mrgreen: 2 aydır filan kullanıyorum silip ederken filan çıkma filan yapmadı hiç :cat:
ıyı kotu bırsey buldum ustunde keıtı yazıyor ama bılmıyorum orjınal mı degıl mı 10 tlye aksama deneyecegımve sonunda karbon fıber ı de buldum bayaa saglam gozukuyor. Adam gosterdı bunu 8 ay once yapıstırdım dıye bayaa ıyı bırseye benzıyordu artcı soklar ve egzos koruması ıcın aldım hatta eleman fazladan verdı sagolsun onu da deneyecegım aksam
bu arada hayırlı cumalar herkese
Hadi yaa :cyclopsan bir yıllık lastik yani, iki yıldan sonra ömrü bitiyormuş, bilemedim ki şimdi ne yapsam :silent:
Bende şeffaf, siyah ve gri renk alacağım egsoza gri depoya şeffaf uygulamayı düşünüyorum, gösterge ampüllerini eski tip led yapmıştım hiç iyi ışık vermedi, smd led alıp onlarla değiştireceğim, far üstündeki yedere led yapacaktım sonra 28 ledli t10 dipsiz buldum ama çift satıyorlar, tek bulursam alacağım.
iyiyiz ramazan abi seni sormalı