motorcudan dayak yemiş kanka sanırsambenimde bugün nişan var.... Karşı tarafın motordan haberi yok..duyumlara göre motordan nefret ediyormuş... GEçmişte kötü anıları olmuş trafikte motorcularla :salut:
motorcudan dayak yemiş kanka sanırsambenimde bugün nişan var.... Karşı tarafın motordan haberi yok..duyumlara göre motordan nefret ediyormuş... GEçmişte kötü anıları olmuş trafikte motorcularla :salut:
S.a arkadaslar.. Hayırlı aksamlar
a.s. izzet sanada hayırlı akşamlarnasıl gidiyo motor işleri
![]()
motorcudan dayak yemiş kanka sanırsamkızı vermekten vaz geçerlerse motoru bırakıyorum dersin A2 yi çakmak çakıp yakarsın evlenince kaybettim diye yenilersin artık :queen:
Aldım..Mondial Mh drift..Bugun anlastım..
o kadarını bilemicem tabi ama :queen:bence adam damadına güveniyorsa motosikleti sorun etmemeli sonuçta güvendiği aklı selim adama kız veriyor kaza olacaksa o yürürkende oluyor arabaylada geçen gün adam davetiye dağitirkenmiydi ne arabayla direğe çarpıp ölmüştü davetiyeler falan saçılmış ecel sonuçta allah rahmet eylesin..(konuyuda nerden nereye bağladım) bu arada ybr den 70 gram yağ eksik çıktı..heheheheh bizim orlarda böyle durumalar için y..rr..ğı yedin hemşerim denir sedat....
o kadarını bilemicem tabi ama :queen:bence adam damadına güveniyorsa motosikleti sorun etmemeli sonuçta güvendiği aklı selim adama kız veriyor kaza olacaksa o yürürkende oluyor arabaylada geçen gün adam davetiye dağitirkenmiydi ne arabayla direğe çarpıp ölmüştü davetiyeler falan saçılmış ecel sonuçta allah rahmet eylesin..(konuyuda nerden nereye bağladım) bu arada ybr den 70 gram yağ eksik çıktı..![]()
fırat sentetik yağ vermişti ankarada (burdan teşekkürlerimi iletiyorum )10-40 500 gram kadar üzerine 300 gramda 20-50 yağ ilave ettim 800 gram yağ koydum bu sefer..karman çorman bişey olduHEHEHEHEH sat motoru işe yaramaz.. cbf 700 gr yakarken 70 grm neymiş..
fırat sentetik yağ vermişti ankarada (burdan teşekkürlerimi iletiyorum )10-40 500 gram kadar üzerine 300 gramda 20-50 yağ ilave ettim 800 gram yağ koydum bu sefer..karman çorman bişey oldu![]()
Aynen peerformans arttı ybrden tek istdiğim 4 ve 5 . vitesleri 1-2 gibi ivmelensin başka bişey istemiyorum :queen:800grm la fişek olmuştur ağa.....
bak lastiği yak ruhunu değil....
120 den sonrra sana cevap vermiyor...Aynen peerformans arttı ybrden tek istdiğim 4 ve 5 . vitesleri 1-2 gibi ivmelensin başka bişey istemiyorum :queen:
:queen::queen::queen::queen:120 den sonrra sana cevap vermiyor...
:queen::queen::queen::queen:
Aynen kanka 120 den sonra istediğim gibi hızlanmıyor yoksa mtoorumdan memnunum :queen::queen::queen:
Ybr topitopları napıyonuz bakim...![]()
motorun fren hidroliğini değiştircem, kitapçıkta dot 3 veya dot 4 diyor.. hangisini koyalım... dot 4 daha geç kaynıyormuş ama bizim frenle bi işimiz fazla olmuyor.. dot 3 mü acaba içindeki yağ..
hiç bir ybrmin fren hidroliğini değiştirmedim... gerek yok...
kanka zaten adam yılda bir defa değişin demiş.. benimde aklımda yoktu ama bi baktım simsiyah olmuş..
biliyorsun yağın ömrü 6 aydır.. o yüzden değişim yapacağım.. dot 3 alayım bari
kanka zaten adam yılda bir defa değişin demiş.. benimde aklımda yoktu ama bi baktım simsiyah olmuş..
koray abi kitapçıkta tavsiye edilen dot4 demiş sonuna da eklemiş dot4 bulunamazsa dot3 kullanılabilir diye , aynı tip fren hidroliği olmazsa reksyona girer fren perfonması düşer diyorsyf 6-20
dot4 alabilirsen dot4 al koray abi sen değiştirecem diyince bi bakayım dedim kitapçığakendin değiştireceksen çok dikkat et koray abi aman diyim boyaya gelmesin hiç iyi olmuyo :queen:
Arkadaş kitapta fren hidroliğini değiştirin gibi bir tabir yok. Sadece seviyesini kontrol edin diyor. Birde hidrolik bozulmaz Meret boya söküyor o kadar delikanlı bi yağ 6 ayda bozulurmu? Basınc altında çalışan motor yağını bile senede 1 yada 6.000 kmde bir değiştirin deniyor.kanka zaten adam yılda bir defa değişin demiş.. benimde aklımda yoktu ama bi baktım simsiyah olmuş..