Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benimde bugün nişan var.... Karşı tarafın motordan haberi yok..duyumlara göre motordan nefret ediyormuş... GEçmişte kötü anıları olmuş trafikte motorcularla :salut:
motorcudan dayak yemiş kanka sanırsam :p kızı vermekten vaz geçerlerse motoru bırakıyorum dersin A2 yi çakmak çakıp yakarsın evlenince kaybettim diye yenilersin artık :queen:

motorcudan dayak yemiş kanka sanırsam :p kızı vermekten vaz geçerlerse motoru bırakıyorum dersin A2 yi çakmak çakıp yakarsın evlenince kaybettim diye yenilersin artık :queen:

heheheheh bizim orlarda böyle durumalar için y..rr..ğı yedin hemşerim denir sedat....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

Aldım..Mondial Mh drift..Bugun anlastım..

o kadar konuştun fikir aldın en sonunda mondi mi aldın.. geçmiş olsun...

heheheheh bizim orlarda böyle durumalar için y..rr..ğı yedin hemşerim denir sedat....
o kadarını bilemicem tabi ama :queen:bence adam damadına güveniyorsa motosikleti sorun etmemeli sonuçta güvendiği aklı selim adama kız veriyor kaza olacaksa o yürürkende oluyor arabaylada geçen gün adam davetiye dağitirkenmiydi ne arabayla direğe çarpıp ölmüştü davetiyeler falan saçılmış ecel sonuçta allah rahmet eylesin..(konuyuda nerden nereye bağladım) bu arada ybr den 70 gram yağ eksik çıktı..:p

o kadarını bilemicem tabi ama :queen:bence adam damadına güveniyorsa motosikleti sorun etmemeli sonuçta güvendiği aklı selim adama kız veriyor kaza olacaksa o yürürkende oluyor arabaylada geçen gün adam davetiye dağitirkenmiydi ne arabayla direğe çarpıp ölmüştü davetiyeler falan saçılmış ecel sonuçta allah rahmet eylesin..(konuyuda nerden nereye bağladım) bu arada ybr den 70 gram yağ eksik çıktı..:p

HEHEHEHEH sat motoru işe yaramaz.. cbf 700 gr yakarken 70 grm neymiş..

Ybr topitopları napıyonuz bakim... :)
motorun fren hidroliğini değiştircem, kitapçıkta dot 3 veya dot 4 diyor.. hangisini koyalım... dot 4 daha geç kaynıyormuş ama bizim frenle bi işimiz fazla olmuyor.. dot 3 mü acaba içindeki yağ..

arkadaslar bu ybr lerın bagaj koltuk altı bolmesı varmı yamaha nın sıtesınde var yazıyo ama ben bı turlu bulamadım?

Ybr topitopları napıyonuz bakim... :)
motorun fren hidroliğini değiştircem, kitapçıkta dot 3 veya dot 4 diyor.. hangisini koyalım... dot 4 daha geç kaynıyormuş ama bizim frenle bi işimiz fazla olmuyor.. dot 3 mü acaba içindeki yağ..

hiç bir ybrmin fren hidroliğini değiştirmedim... gerek yok...

kanka zaten adam yılda bir defa değişin demiş.. benimde aklımda yoktu ama bi baktım simsiyah olmuş..
biliyorsun yağın ömrü 6 aydır.. o yüzden değişim yapacağım.. dot 3 alayım bari

koray abi kitapçıkta tavsiye edilen dot4 demiş sonuna da eklemiş dot4 bulunamazsa dot3 kullanılabilir diye , aynı tip fren hidroliği olmazsa reksyona girer fren perfonması düşer diyor :) syf 6-20

dot4 alabilirsen dot4 al koray abi sen değiştirecem diyince bi bakayım dedim kitapçığa :) kendin değiştireceksen çok dikkat et koray abi aman diyim boyaya gelmesin hiç iyi olmuyo :queen:

kanka zaten adam yılda bir defa değişin demiş.. benimde aklımda yoktu ama bi baktım simsiyah olmuş..

yok yaw değiştirme ben de 2003 mz var halen orjinal yağ ile devam....

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------

koray abi kitapçıkta tavsiye edilen dot4 demiş sonuna da eklemiş dot4 bulunamazsa dot3 kullanılabilir diye , aynı tip fren hidroliği olmazsa reksyona girer fren perfonması düşer diyor :) syf 6-20

dot4 alabilirsen dot4 al koray abi sen değiştirecem diyince bi bakayım dedim kitapçığa :) kendin değiştireceksen çok dikkat et koray abi aman diyim boyaya gelmesin hiç iyi olmuyo :queen:

hidrolik boyaya dökülürse su ile hemen yıkanmalı yoksa boya sökülüyor...

Arkadaş kitapta fren hidroliğini değiştirin gibi bir tabir yok. Sadece seviyesini kontrol edin diyor. Birde hidrolik bozulmaz Meret boya söküyor o kadar delikanlı bi yağ 6 ayda bozulurmu? Basınc altında çalışan motor yağını bile senede 1 yada 6.000 kmde bir değiştirin deniyor.
Motorumun 4. yaş gününü kutladım hiç fren hidroliği değiştirmedim. Hiç bir sorunuda yok. Sen içini ferah tut siyah olması önemli değil. Hidroliğin seviyesini kontrol et gidondaki haznesinde yağı görüyorsan sorun yok. Hidrolik yağı değiştirmek zahmetli ve incelik isteyen bir konu. Boşluk yaparsa o boşluğu alana kadar canın cıkar. Yağ varsa haznede, Dot4 yağa elleşme bozulmaz o delikanlı yağdır. Kaçak varsa, firar eder eksilir, sende ilave edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar