Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gökanım o bi kişi bensem hiçte rahatsız olmuyorum..:mrgreen: yardım etmekten onur duyuyorum.. motosiklet kardeşliğini arkadaşlığını seviyorum :cat:
bizde hep tecrübeli abilerimize arkadaşlarımıza sorarak öğrendik.. her zaman sor kardeşim..sıkılmak yok ona göre :cat:
Forumda ybr nin ordinaryusu ramçodur.. :cherry:

Gökanım o bi kişi bensem hiçte rahatsız olmuyorum..:mrgreen: yardım etmekten onur duyuyorum.. motosiklet kardeşliğini arkadaşlığını seviyorum :cat:
bizde hep tecrübeli abilerimize arkadaşlarımıza sorarak öğrendik.. her zaman sor kardeşim..sıkılmak yok ona göre :cat:
Forumda ybr nin ordinaryusu ramçodur.. :cherry:

aynen koray abi teşekkkür ederim yardımlarınız için ya koray ve ramazan abi siz bilirsiniz ghos rider nerelerde yai şenol abi nerelere kayboldu gözükmüyor hiç ramazan abi bi bakayim tekrar aatayim leptoptan giriyorum w line de sorun oluyor sanırım ara sıra atmıyor mesajları

ordinaryus ramazan abi tekrar attım :D abi :):bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

koray abi yarın gidip alcak gibiyim montu kafam cok karışıyor durdukca bitek iznimde yarınvar izindeyken gidip alayim diye düşüüyorum abi kmiisi diyor o motun korumaları coook kötü kmiisi diyor o kadar para verilmez o monta git goretex al diyor kimisi kaza yaptıgında o mont hiç bi işe yaramaz diyor flana bi sürü şey kafam iyice karıştı yarın gidip alayim bari 400 tl :D bayılıcaz .d bedn işinde bi karar veremedim xl kolları sıkıyor vücüduma tam oturuyor xxl da kolları rahat vücudumda 4-5 parmak boşluk kalıyor kısın giyicegim için montu bide beli ayarlıymış sanıırım ouda öyle cözerim diyorumya baklım bi sabah olsu :)

aslında bana bu kötü oldu gibi geliyor ramazan abi :( cinde üretilen bi parcası oldumu o motora cin malı gibi bakıyor herkez

aslında bana bu kötü oldu gibi geliyor ramazan abi :( cinde üretilen bi parcası oldumu o motora cin malı gibi bakıyor herkez

arkadaşlar çin malı kötü değil..ucuz mal kötü... bunu kafanıza koyun.. ban göre rekabet iyi oldu.. eskiden motor bulmak zordu parça bulmak zordu..kaskı bile zor buluyorduk..şimdi çook iyi bence...

esd ye cok cin malı diyen oldu :) onlra karbüratörü gösteriyorum orda makitu mu ne bişey yazıyordu altıda japon yazıyor :=)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

arkadaşlar çin malı kötü değil..ucuz mal kötü... bunu kafanıza koyun.. ban göre rekabet iyi oldu.. eskiden motor bulmak zordu parça bulmak zordu..kaskı bile zor buluyorduk..şimdi çook iyi bence...

öyle abi haklsıın ucuz etin suyu yaman olur diye bi laf var buralarda sende biliyorsundur abi ne kadar para verirsen o kadar saglam olur

esd ye cok cin malı diyen oldu :) onlra karbüratörü gösteriyorum orda makitu mu ne bişey yazıyordu altıda japon yazıyor :=)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

öyle abi haklsıın ucuz etin suyu yaman olur diye bi laf var buralarda sende biliyorsundur abi ne kadar para verirsen o kadar saglam olur

eskiden lastik alamaya giderdik lastik yoktu çok paraydı.. kask almaya giderdik ya çok dandik yada çok iyi kask vardı.. nolan nın çene açılır kaskını almak için 2 asgari ücert i veriyorduk.. şimdi seçenek çok alternatif var yedek parça bol.. eskiden piston silindir rektefiye olurdu..şimdi al rektefiye fiyatına orjinal tak... hey gidi günler hey...

yakışır ramazan abi sana yapıştır kırbacı :) bende ehliyetimi bi alabilrsm sag saglim he aklıma gelmişken ramaza abi sana ouda sorayım be 25 agustos dogumluyum tahminen ehliyetimi ne mzaa alırım en kısa zamada almam lazımda :S ehliyetimi okula gelip gidicem ounnun için acele ediyorum tahminen ? ne zam an alırm acaba kimisi3 ay diyr kimis 6-7 ay :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar