Yok diğer türlü de baktım da aklıma öyle geldi emin olmak için bide ayaklığa alıp öyle bakmıstım o yüzden öyle dedim 
arkadaşlar benim arka amortisörlerden özellikle 2 kişiyken gıcırtılar geliyor, ne yapmalıyım?
selam gençlik herkese iyi günler
geçen rialli den parça sipariş vermiştim sonra ampülü iptal etmek için mesaj yolladım iptal etmişler ama sadece ampülü değil birde buji sipariş vermiştim oda iptal edilmiş
port bagaj geldi malzeme de çizikler var çok zor taktım nerdeyse 1.5 saat sürdü kan ter içinde kaldım koruma demirini takarkende öyle zor takmıştım bu adamların ölçüleri biraz dandik fiyatlar ucuz ama takarken çok uğraştırıyor
demirleri sağlam kolay kolay birşey olmaz birde motora ön cam taktım
işte bu cam rüzgarı biraz kesiyor motor a değişik bi görünüm kattı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...aked-cam-91275144/pasif-ilan/#classifiedTitle
oo sinsar koray nerdesin yaw...
![]()
iyi gez bakalım dünya sana güzel:bestmt:
mudanya ya selam söyle deniz e girmeyi unutma yollar çok güzel bursa ya girmeden sağa sapıyon veriyon gazı fakat dönüşte nasıl olduysa bursa şehir içine girmiştim bende anlamadım
ama sende navigatör var sen kaybolmazsınl:
tamam hayırlı yolculuklar:cat:kanka ben gidiş gelis bursa nın içinden, nilüfer üstünden gidicem
aynen navi var bende
tamam hayırlı yolculuklar:cat:
dikkat et nülifer deresine yuvarlanma:queen:
napmamız gerekiyor peki?bence arka beşikten geliyordur o ses....
jen oğlum bayram bayram ne buluşması biz evli barklı adamlarız bayram bayram gezmek bize göre değil yanisiz yarın mı buluşuyonuz.. belki uğrarım looo
Selam beyler.Dadaş motora gittim Debriyaj balatası,yağ,subap ayarı,karbüratör temizliği yapıldı 130 tl ye patladı.
Shad 33 çanta düşünüyorum sizce nasıl olur fiyat kalite bakımından.Gorunusu bence guzel varmı shad 33 kullanan ?