Sakarya yanıyor klima yetişemiyor Fatih kestane Kebab olduk yani
Valla bende buradan öğrenmeye çalışıyorum Eskişehir mt ye falan yazdım :silent: bizim burdan giden olacakmı bilmiyorum Eskişehirde tanıdık ta yok bu konu ile ilgiliiyi iyi gez tabi sende allahtan hafta sonu çıkabiliyormuşsun bu arada abi eskişehirdeki festival yerini flan öğren nerdeimiş senin taıdık vardır kütahyadaki motorcular gideceğinden bilenler vardır yani bilgi ver bizede![]()
Eyvallah aga geçen yaz miss gibin 2004 vardı fakat fırsat bulupta gezemedim kışa girerkende sattım :salut: tüm kış yazı bekledimAga güzel geziyorsun helal olsun
Valla bende buradan öğrenmeye çalışıyorum Eskişehir mt ye falan yazdım :silent: bizim burdan giden olacakmı bilmiyorum Eskişehirde tanıdık ta yok bu konu ile ilgiliale: alanı bırak olcakmı olmucakmı onu bari öğrensek aynısı Bursa Enduro fest içinde geçerli :sunny:
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:08 ----------
Eyvallah aga geçen yaz miss gibin 2004 vardı fakat fırsat bulupta gezemedim kışa girerkende sattım :salut: tüm kış yazı beklediml: hırs yaptım yani :bounce:
Aga 2004 model ybr satılırmı be abiValla bende buradan öğrenmeye çalışıyorum Eskişehir mt ye falan yazdım :silent: bizim burdan giden olacakmı bilmiyorum Eskişehirde tanıdık ta yok bu konu ile ilgiliale: alanı bırak olcakmı olmucakmı onu bari öğrensek aynısı Bursa Enduro fest içinde geçerli :sunny:
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:08 ----------
Eyvallah aga geçen yaz miss gibin 2004 vardı fakat fırsat bulupta gezemedim kışa girerkende sattım :salut: tüm kış yazı beklediml: hırs yaptım yani :bounce:
Aga 2004 model ybr satılırmı be abi
Ooo sıfır gibi bı motormus hemde
satılır yahu niye satılmasın kızlar![]()
hoşbulduk ciğerim![]()
Vallaha iki sefer taarruza geçtiler taa Antalyadan :sunny: birnciyi atlattım ikincisi ani oldu hazırlıksız yakalandımAga 2004 model ybr satılırmı be abi
Vallaha iki sefer taarruza geçtiler taa Antalyadan :sunny: birnciyi atlattım ikincisi ani oldu hazırlıksız yakalandımale: bir sabah erkenden adam ben geldim otogardayım deyince satmak zorunda kaldım 3.000 TL ye kışın ortasında :bounce: şimdi aynı durum cub için geçerli "satılık diğeell" demekten dilimde tüy bitti :santa: -adam napcan iki tane motoru diyo yafs- sanane fantazi yapıyorum belki
l:
![]()
Valla bakıcaz artık zaten artık sorana 1350 diyorum :cherry: işine gelen alsın agacupu bence sat abi burada olsa öğle isteyen çoktan satardım cupu satamıyoz biz burada sen sat gel buradan yine alırız sana cup daha ucuza![]()
aynen öyle gidecez askere biraz geç kaldık amamotoru da 3e 5e bakmadan satarım zaten satacağımı bile bile lastik dahi aldım paraya da mala da acımam
Valla bakıcaz artık zaten artık sorana 1350 diyorum :cherry: işine gelen alsın agal: satarsamda scooter almayı düşünüyorum gene 100 cc
Ticari zekana hayranım Fatih :queen::queen: burası EGE burada cub eşşek gibi bi şey her evde var aşağı yukarı 600 ede var cup burda ama bu benim cub :cat: benim malım tatlı geliyo millete nedense![]()