oo koray abi apaçhi reisi hos geldin abi![]()
hoşbulduk gaökanım, ortalığı durmuş a bırakmışız.. çok yazık burada adamların kafasını şişirir durur :queen:
oo koray abi apaçhi reisi hos geldin abi![]()
bende burdayım ama pek gözükmüyom :cat:
ne yapak abi yardırıyoz sen castrol 10 40 kullanıyordun herhalde ısınınca şıkırtı viteslerde geçmeme sertleşme falan oluyor munapıyonuz leyn apaçiler ...![]()
ne yapak abi yardırıyoz sen castrol 10 40 kullanıyordun herhalde ısınınca şıkırtı viteslerde geçmeme sertleşme falan oluyor mu
Gittim Festival yaptım geldim Tatlı :wiinkk:iyiyiz ne olsun ya napıon ordaa![]()
Bundan yaklaşık 3 ay önce aynı senin içinde olduğun durumdaydım tamam çok güzel motosikletler ama ne YBR 125in nede CBF 150nin istenilen fiyatı haketmediğini düşünüyordum lakin alternatif olmadığı için ve daha öncede sahibi olduğum için el mahkum YBR alcaz gene derken siteden siteden Fat280 Fatihin yanıma gelmesiyle Salcanoyu gördüm Motoru YBR esd ile aynı Kasa olarak daha iri ve daha kaslı bi görünüme sahip depo geniş 17 lt sele ise YBR ye göre daha geniş daha rahat titreşim sıfır ve en önemlisi ise Fiyatı ESD den 1/4 oranında daha ucuz (-yani aslında esd nin olması gereken fiyat Salcanonun daha ucuz olması lazım- ama maalesef ülkemiz şartlarında durum böyle ) sonuçta ikinci el bi Salcano aldım he memnunmuyum verdiğim paraya göre fazlasıyla hemde :cat: Sizede tavsiye ederim doğru bi tercih olur çünkü:bounce:Merhaba arkadaşlar ekonomik bir motor bakıyordum. CBF 150 ve Apachi150 arasında gidip geliyordum.YBR yi diğerlerine oranla biraz güçsüz olduğu için istemiyordum .... Ancak üç motorda istenilen fiyatı haketmediğini düşündüğüm için daha ucuz modellere yöneldim. Mondial MCX performansına oranla 'i çok yaktığı için safdışı kaldı ancak bir de Salcano'nun wolf modeli olduğunu öğrendim. YBR motoru ile aynı olduğu söyleniyor ve fiyatı daha ucuz . Bu motoru bilen varmı? Doğru bir tercih yapmış olur muyum?
Eeee o zaman sizleri bizim buralara alalım ağalar hala montu çıkaramıyoz biz motür üstünde geceleride içliksiz basarsak birazcık üşüyoz bilefında çalışanda var,dönercide çalışanda. Of çok sıcak. En güzel bahar ayı :cat: bahar ayında gezmeside güzel oluyo![]()
reziz bu kadar takılma yağ konusuna 40 derecen fazla sıcak varsa 15 50 yağ işini görür fazlalasıyla bizim burada 33 derece yi zor geçer ben bu yüzden her daim 10 40 koyarım motor yağ gibi akargünaydın ben bu yağa karar veremedim neyse bugün gidecem yağcıya o an hangisi işime gelirse onu alır koyarım yıllarca 10 40 kullandım hiç sıkıntı yaşamadım hangisini alırsam artık
böyle sıcaklık arada bir inerim 35 40 dereceye 40 50 km yaparım geri dönerim ondanda birşey olmaz yıllarca 10 40 kullandım ne sübap sesi ne birşey hiç sıkıntı yaşamadım :flower:eğer sıcaklık o civarda ise bence 10 40 tan şaşma :cat:
hava biraz serinlesin gidip alacam iyi birşey beğenmezsek dünyanın sonu değil ya yine değiştiririz biraz kullanıp :flower:eskiden 15 50 mi varmış al iyi bi marka yağ zaten 25 lira üstü bütün yağlar belli bir kalite standardin da markanin pek bi önemi kalmıyor