abi sen shell yağ mı kullanıyordun ben mi yanlış hatırlıyorumpelùş o yok ben varım uyar mı? yokluğunu aratmam yani![]()
bende bulursam bundan alırım castrolün 15 50 si yokmuş bunun varevet shell kullanıyorum severek..A7 ya da Ax7 idi galiba..karbonu da canın isterse kapla beğenmezsen sökersin
geçenlerde hava filtresini söktüm içine biraz benzin gelmişti karbüratörden normal mi acaba?
bizim buralar çok sıcak olduğundan 15 50 daha iyi olur diyorlar 10 40 mı alayım yoksa10 40ını kullanıyorum
arada babam biniyor ondan olmuştur ben genelde 6-7000 devir takılıyorum arada bir 1050010 40ını kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
devirsiz kullandığın olmuşsa arada ondan kusmuştur
aslında kontak kapatmadan 40 50 kmden fazla yapmıyorum birde yaylada binecem yaz geldi 25 30 derece arası 10 40 alsamda olursen bilirsin kafana göre al
kesinlikle doğru benim motora 15 50 koydu servis ısınınca hemen şakırdamaya başlıyor15 50 ile motor ısınınca sesli çalışıyor 10 40a göre ya da bana öyle geliyor
benimkide sabit durmuyor oynuyordu şu anda kendiliğinden geçtiısınınca benim rolantide bazen 0,1lik 0,2lik dalgalanma olmaya başladı nokta gibi sabit durmamaya başladı acaba bujinin değisme vakti mi geldi? clio da yapıyordu buji buji kablolarından dediler değiştirince kesmişti
ısınınca benim rolantide bazen 0,1lik 0,2lik dalgalanma olmaya başladı nokta gibi sabit durmamaya başladı acaba bujinin değisme vakti mi geldi? clio da yapıyordu buji buji kablolarından dediler değiştirince kesmişti
onunkı hava ayarından fatihim çünkü devirde büyük oynama vardurmuş abi sizin motorların çoğunda bu dert var geçen yaz bir abi almıştı yazın antalyada soğukken 1,500 devide çalışıyor ısınıca hemen 3-4 bine çıkıyordu sonra rolantiden düşürüyorsun bu seferde soğukken çalışmıyor devir az geliyordu sebebi ne bilemiyorum ancak karburatörle ilgili bir durum o bellieski karburatörleri o yüzden seviyorum tın tın sayıyor