Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

günaydın o zaman bana 15 50 iyi bir yağ tavsiye edin onu alayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

pelùş o yok ben varım uyar mı? yokluğunu aratmam yani :)
abi sen shell yağ mı kullanıyordun ben mi yanlış hatırlıyorum

durmuş;delliio; benim egzoza karbon kaplama nasıl durur yeni kasa kırmızı, ne dersin? kararsız kaldım:silent: bilemedimki nasıl durur. olmassa sökeriz olur bitermi yoksa..
bide karbon gidon topuzu + karbon tank pad alıcam yani 3 ü iyi bi ambiyans yartsın düşüncesindeyim :)

evet shell kullanıyorum severek..A7 ya da Ax7 idi galiba..karbonu da canın isterse kapla beğenmezsen sökersin

geçenlerde hava filtresini söktüm içine biraz benzin gelmişti karbüratörden normal mi acaba?

10 40ını kullanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

geçenlerde hava filtresini söktüm içine biraz benzin gelmişti karbüratörden normal mi acaba?

devirsiz kullandığın olmuşsa arada ondan kusmuştur

10 40ını kullanıyorum
bizim buralar çok sıcak olduğundan 15 50 daha iyi olur diyorlar 10 40 mı alayım yoksa

88ggm.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

10 40ını kullanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

devirsiz kullandığın olmuşsa arada ondan kusmuştur
arada babam biniyor ondan olmuştur ben genelde 6-7000 devir takılıyorum arada bir 10500

ısınınca benim rolantide bazen 0,1lik 0,2lik dalgalanma olmaya başladı nokta gibi sabit durmamaya başladı acaba bujinin değisme vakti mi geldi? clio da yapıyordu buji buji kablolarından dediler değiştirince kesmişti

ısınınca benim rolantide bazen 0,1lik 0,2lik dalgalanma olmaya başladı nokta gibi sabit durmamaya başladı acaba bujinin değisme vakti mi geldi? clio da yapıyordu buji buji kablolarından dediler değiştirince kesmişti
benimkide sabit durmuyor oynuyordu şu anda kendiliğinden geçti

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

castrol le shell aynı para arada kaldım hangisini alayım diye

durmuş abi sizin motorların çoğunda bu dert var geçen yaz bir abi almıştı yazın antalyada soğukken 1,500 devide çalışıyor ısınıca hemen 3-4 bine çıkıyordu sonra rolantiden düşürüyorsun bu seferde soğukken çalışmıyor devir az geliyordu sebebi ne bilemiyorum ancak karburatörle ilgili bir durum o belli :) eski karburatörleri o yüzden seviyorum tın tın sayıyor

çok hafif bi titreme ama neden yaptığını anlamadım aküden de yapar, bujiden de yapar, hava ayarı ve hava filtresınden de yapar hatta benzinden bile yapar da ben buji ile egzos geri dönüşümünden yaptığını düşünüyorum yanmamıs benzini ve karbondioksıtlı havayı hava filtresine geri verdiği için bujide ömrünü tamamladı heralde:) ama uğrasacak vaktim yok bu aralar .. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

durmuş abi sizin motorların çoğunda bu dert var geçen yaz bir abi almıştı yazın antalyada soğukken 1,500 devide çalışıyor ısınıca hemen 3-4 bine çıkıyordu sonra rolantiden düşürüyorsun bu seferde soğukken çalışmıyor devir az geliyordu sebebi ne bilemiyorum ancak karburatörle ilgili bir durum o belli :) eski karburatörleri o yüzden seviyorum tın tın sayıyor
onunkı hava ayarından fatihim çünkü devirde büyük oynama var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar