Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

way sedatım yaw teline bı bak msj. attım yahu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

yalnız bi daha kimse apaçheyle karşıma çıkmasın rtr dahil :D:D:D

ortalığı yakarım diyorsun.... yakışır sana...

bu arada ybr bir seneden beri kullanılmıyor.. galiba 2 sene daha kullanmam... 2 sene sonra tertemiz motorla size hava atacağım... daha 15 000 kmde...

sorma 2 apaçhe bri rtr biri düz olan 80 km lik bi gezydi
ağa rampada berbat düzde biraz direniyo ama nafile 80 km de 1-1.5 dakika yol kenarında durdum bekledim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

ramço 2012 ybr nın ön çamrluğu benımkıne olrmu ben hiç yakından incelemedim yada sedat sen daha iyi bilirsin senınkıne bı bakarmısın bi ara

ağa rampada berbat düzde biraz direniyo ama nafile 80 km de 1-1.5 dakika yol kenarında durdum bekledim
bu seferki motoru baya iyi açtın sanırsam.. senin ayarladıgın makina apaçeyede kafa tutar çift silindir ramzeyede hacı:p sübaplarım şıkırtı yapiyo işe girsem uğrayacam yaninada işsizim 2 karton borcum var sözüm söz:rendeer::p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

ramço 2012 ybr nın ön çamrluğu benımkıne olrmu ben hiç yakından incelemedim yada sedat sen daha iyi bilirsin senınkıne bı bakarmısın bi ara
bakarım büyük ihtimalle aynıdır çünkü amortisörler ayni..

yaw sana kartonmu sordum ayıpsın sedatım sen kendini getir sağ selamet bi sarılayım sana yeter dostum ne demek

yaw sana kartonmu sordum ayıpsın sedatım sen kendini getir sağ selamet bi sarılayım sana yeter dostum ne demek

uyar adamım sen kafana takma ..aynı amortisör borusuna sahip..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

yok valla olmaz söz ağizdan çıkar aslında ramazan askere gitmeden gelsek güzel olurdu ya ramço olmazmı hacı iki lafın belini kırardık:mrgreen:

kanka giderizde hafta içi bu adam çalışıyor hafta sonu yengen vizesi mesele... haftada bir sefer evde kalıyor oda ben olmayınca bebelere yiyecek içecek alınmıyor...

günaydın bugün motora yağ alacam castrol power 1 15 50 alsam iyi olur herhaalde malum buralar çok sıcak cumartesi günü antakyada 51 derece gördük

dün birşey dikkatimi çekti seyir halinde gazı bırakınca devir saati düşmeye başlıyor düşerken 500 rpm lik bir zıplama oluyor sonra tekrar düşüşe geçiyor sizinkide böyle mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

1000 bakımı için servise gittim bir dahaki bakım 6000 de diye biliyorum ama servisteki dallama bana 2000 de tekrar bakım var dedi gitmeyecem motor 6000 olana kadar zaten garanti bitmiş olur yani 6000 e kadar gitmesem garantiyle ilgili bir sıkıntı olmaz değil mi?

yamaha ybr 125 için özel yapım performans egzos'u vardır arkadaşlar satılık. Apache yi almadan önce ybr' m vardı onun için yaptırmıştım özel. Dirsek orjinal ybr dirseği paslanma ve sararma yapmaz. Egzos bölümü ise full nikelaj. Tok bi sesi var cırtlak değil gaz verdikçe ses dahada inceliyor güzelleşiyor. Düşünen olursa resimlerini atarım. Montajı çok basit motordan anlamayan biri bile 5 dkda takabilir,sadece 3 vida var sıkılması gerek 2 tanesi motor çıkışına saplama vida, birtaneside bağlama vidası. egzoz bana 150 tl ye mal oldu ama pazarlıksız 100 tl ye vereceğim. Bu numaradan bana ulaşabilirsiniz 05392054641

sis farlarının önüne tel çektim. kötü görüntü kayboldu; yalnız ışıklandırma düştü. lambaların önünü açmam lazım.

şimdi ben 10 40 mı alayım 15 50 mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

tapik ölmüş yaw ortada pek kimse yok

mustafa castrolün 15/50 si yok 10/50 si var ve ben şahsen hiç tavsiye etmiyorum vites çok aşırı kemikli ve bazen takılma flan yapıyor şuan kullanıyorum km si dolsun hemen değiştirp başka yağ koyacağım bulabilirsen 15/50 yarı sentetik bir motosiklet yağı koy marka ne olursa olsun hatay sıcak şehir zaten 10/40 koyayım deme sakın sıcakta pek iyi olmaz

F54

20/50 tawsiye etmem sedat performans kaybedersin bence 10/40 castrol kullan bence
10 40 ta marka fark etmez petrol ofisi koyuyordum bu sefer paraya kıyıp 25 tl ye würth koydum gene aynı arkadaş rüzgarsız yolda 9800 devirde 120 si kesin hemde artçı ile 82+60 kg
başka numara yağ koymadım koymam da :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar