taktın mı len tekerlekleri? olum elektrik bandını tam ortadan 2ye kesip yani yarım cm olarak ince de gecebilirdin
günaydın millet...........
günaydın ramo...bende şimdi işten geldim... Yorgunum yatacamgünaydın millet...........
beyler herkeze iyi günler...
kanka arkadan yırtık donlu bi çocuk gördüm meğer o sen mişsin apache durmuş...:queen:patatesci yattın mı len zibidi..?maxımuz sen de gidip o lastikleri al yoksa geri gelecekler..geri gelirlerse ben de bu ay şehir dışındayım gidip alamam,devlet hazinesine devrederler valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
napıyon len kız çocuğudün aksam senin topraklardan geçtim bilal emmi ama 160km hızla
sana el salladım görmedin mi?
slm abiler...
2 -3 sene önce aldığım tankped i bugün yapıştırdım;
[url]http://b1206.hizliresim.com/y/4/7fxy6.jpg[/url]
buda rx 115 in tozluğu ''original yamaha accecories''
[url]http://b1206.hizliresim.com/y/4/7fxyt.jpg[/url]
Merhaba arkadaşlar ya nolcak bu ademin devir saati arkideş? Anlayan bi fikir versin bakkem?slm arkadaşlar. Bugün kimsecikler yok. 2005 titanın devir saatine gelen kablolardaki elektriği ölçtüm. Ama önce aküyü ölçtüm. Akü motor stop halinde 12.1 volt.rolanti, 12 volt, yarım gaza yakın, 12.8 volt. Boşta gaza fazla asılmadım. Asılsam max 13 volt f
alan yazardı herhalde.
Gelelim devir saati elektriğine. 3 kablo var. Rolantide mavi ve sarı sıfır, siyah 11.8 volt, boşta yarım gaza yakın siyah kablo 12.8 volt gösteriyor. Hemen hemen akü verilerine yakın. Şimdi bu devir saati niye yanar? Ölctük yazdık.
patatesci yattın mı len zibidi..?maxımuz sen de gidip o lastikleri al yoksa geri gelecekler..geri gelirlerse ben de bu ay şehir dışındayım gidip alamam,devlet hazinesine devrederler valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
napıyon len kız çocuğudün aksam senin topraklardan geçtim bilal emmi ama 160km hızla
sana el salladım görmedin mi?
kompresöre niye bırakıyon hacı anlamadım bence iyi etmiyosun çok dik yerde kullanırsın tamamda sürekli kompresöre bırakılmazki yaw motoru yicen:silent: asıl frenlere ya nolcak ön arka balata 20 gayme.. yeni motor yaptırmak 300 gayme misal..lan oğlum övdüğün dişliyi söktüm... motor kendine geldi.. uzun yolda 10 numara ,ama şeir içi motoru haşat eder...
benim kullanım tarzıma hiç uymuyor.. en basit örneği; kırmızı ışklarda veya rampa aşağı sürekli kompresöre bırakırım.. Ulem rampa aşağı bırakınca motorun hızı daha da artıyo..
tüm aerodinamıği gitti. tüm değerler kayboldu.. neyse taktım eskiyi..kendine geldi zavallı.. ben sana ne yaptımda beni cezalandırdın diye garip garip yüzüme baktı :queen:
kompresöre niye bırakıyon hacı anlamadım bence iyi etmiyosun çok dik yerde kullanırsın tamamda sürekli kompresöre bırakılmazki yaw motoru yicen:silent: asıl frenlere ya nolcak ön arka balata 20 gayme.. yeni motor yaptırmak 300 gayme misal..
kanka motorun amacı hızlandırmaktır frenlemek değil şimdi senle bunu tartışsak uzar gider ben fikrimi söyledim sen bildiğini uygula ben şahsen ışıklarda fren ile duruyorum motor ile değilkanka gaz kesince motor kompresöre girer.. Yani motor freni denilen başka bi olay gibi düşün.. Eğer bu şekilde motoru yersek yamaha logoyu çöpe atsın yaw.. Bu şekilde motor yenmez merak etme..
ama dişli ile oynarsan o zaman yer.. :cat:
kanka motorun amacı hızlandırmaktır frenlemek değil şimdi senle bunu tartışsak uzar gider ben fikrimi söyledim sen bildiğini uygula ben şahsen ışıklarda fren ile duruyorum motor ile değil![]()
kanka ben gidecegim son noktaya kadar viteste gidiyorum ondan sonra debiryaja basıp her iki frenede basıp duruyorum durmak için motoru kullanmıyorum yani...motoru kullandığım yerlerde oluyo 90-100-110 km hızlarda frene basamıyorum:queen: ama genelde motoru fren yapmak için kullanmamkanka frene basmadan önce gazı hiç mi bırakmıyorsun.. Atıyorum kırmızı yandı, 100-150 m mesafe kala gazı bırakıp frenlemeye başlamıyormusun..
yada sen son haddine kadar gazı bırakmayıp 5. viteste debriyaja basıp frenlere mi asılıyorsun..İkiside fark etmez.. Önemli olan durmak... İlk verdiğim örnekte gazı bırakınca motor frenim
bayağı düştü 15 T ile.... yani motor hala gidiyor![]()