Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gelmeden 1 hafta önce haber et. Bende o güne izin almaya çalışayım beraber bodrum yarımadası turu yapalım :cat:

ok olabiler :cat: numaram profilimdede yazıo gerçi ama 05375869256 çağrı atarsan kaydederim:cat:

---------- Post added at 04:56 ---------- Previous post was at 04:50 ----------

98 41 ok kaydettim :cat:

ok attım. Gel ben seni benim titana bindireyimde güç ve tork gör. Beton bi çook dik yokuş var. İki kişi tek tekerde bitiriyo yokuşu. Gaza asıldınmı şaha kalkıyo mübarek. Aslında tam krosluk motor. Güç ve tork olarak ama şase olarak krosluk değil. Titan motorlu 125 cc kroslar vardı hondada bi zamanlar.

Titan kullandım evet :cat: torku güzel ama kıpraşıyor be mübarek :cherry: Dediğin croslar xlr 125 ler olmasın sakın :) şunun gibi yani

---------- Post added at 05:13 ---------- Previous post was at 05:08 ----------

Neyse arkadaşlar ben kaçar :king: gideyim bi kaç saat kestireyim öğlen Eskişehirde düğün var oraya katılmamız lazım yorucu bi gün olacak cümleten GÜNAYDIN byee :king::king:

onda yeni kasa titan motoru var. Bide onun eski kasaları var.eski kasa titan motorlu.
Ya egelim beni dövdürteceksin ybr cilere. Ybr sayfasında titanı övüp duruyosun diye :)

Amannn haaaa :pale: doğru söylüyon burası YBR sayfası değilmi sahi :mrgreen: bence benle beraber sende kaç yoksa ikimizde Titan Titana gitcez bak birazdan millet uyanınca :queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bişey sorucam gökanla tartışıyoz da 2012 model siyah ybr mi 2012 model füme ybr mi :) ?

memetim telefonda cok inatcı ve kararında ciddi konusuyordun :D ne oldu kuskuyami? düştün abem motorumu yeni aldık dimi alalı 4 . gün daha biliyorz heralde 2012 lerin renklerini sna o kadar siyah diyorum anlamıyorsun 2011 de füme olarak üretiliyordu sonra 2012 de renkleri degiştirdiler artık siyah mavi ve kırmızı üretiliyorrr ve satılıyorr :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

slm arkadaşlar. Bugün kimsecikler yok. 2005 titanın devir saatine gelen kablolardaki elektriği ölçtüm. Ama önce aküyü ölçtüm. Akü motor stop halinde 12.1 volt.rolanti, 12 volt, yarım gaza yakın, 12.8 volt. Boşta gaza fazla asılmadım. Asılsam max 13 volt falan yazardı herhalde.
Gelelim devir saati elektriğine. 3 kablo var. Rolantide mavi ve sarı sıfır, siyah 11.8 volt, boşta yarım gaza yakın siyah kablo 12.8 volt gösteriyor. Hemen hemen akü verilerine yakın. Şimdi bu devir saati niye yanar? Ölctük yazdık.

selamın aleyküm arkadaşlar debriyaj balatası hakkında sorucaklarım vardıda kaç kmde değiştşrmek gerekiyor ben sakin kullanırım uzun yol yapıyorum genelde şu anda motor 40binde ve kavramasıda gayet güzel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

nezaman kaçırmaya başladı o zaman değiştir arkadaşım. Belirli bi km si yok. Kullanıcıya göre değişir.

selamın aleyküm arkadaşlar debriyaj balatası hakkında sorucaklarım vardıda kaç kmde değiştşrmek gerekiyor ben sakin kullanırım uzun yol yapıyorum genelde şu anda motor 40binde ve kavramasıda gayet güzel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Kullanıma göre değişiyor. Ben ilk 18 binde değiştirmiştim. Serviste orjinal yoktu yan sanayi takmışlar daha 2bin kilometredeyken sağolsun arkadaşım yaktı. :jocolor: Sonra yine orjinal bulamadım yan sanayi taktık o da 2 bin anca gitti 2kişi dağa tımanırken yandı :santa: En sonunda orjinal buldum onda hiçbir sıkıntı yok. Ama çok çektim balatadan. Kaçırıyorsa değiştir ama mutlaka orjinal taktır. Mutlaka!

hayırdır arkadaşlar? Bu sayfayı banamı bıraktınız? Eveet arkadaşlar. Ybr hakkındaki sorularınızı alayım :)

Abi senin laflara dayanamayıp ybr leri satıp titan aldılar galiba :) Ezdin ybr cileri yaa ama bende ybr alırsam laf dedirtmem hee :D

olum suss. Kızdıracan bak ybr cileri. Ybr ciler benim kardeşlerim olur. Ne desem bana kızmazlar. Tanırlar beni. Ybr ye laf etmedim. İyi motordur, sağlam motordur ama fazla oynamaya gelmez dedim. Yanlışım varsa buyursun ybr ciler.

olum suss. Kızdıracan bak ybr cileri. Ybr ciler benim kardeşlerim olur. Ne desem bana kızmazlar. Tanırlar beni. Ybr ye laf etmedim. İyi motordur, sağlam motordur ama fazla oynamaya gelmez dedim. Yanlışım varsa buyursun ybr ciler.

Düşmüşdür bi işin sen ve ybr cileri övmek gidip kask takayım tas fln düşmesinn :) Kac ybr ci tokatlamstın söylsene abii :)

F54

vay anasını be şu ybr sayfası kimlere kalmış:pr:
ergen gençler dağılın lennn:jocolor:

şükürki bi ybr ci geldı :cat: fatih biz gidersek sen tek başına napçen burda?

F54

ben tek değilim yumurtacı adem sen rahat ol ben geldin mi herkez gelir bi telefon açarım apache durmuş handikap koray tekteker rambo çinli fatih egelim ahmet ne var ne yok gelir sen rahat ol:thumleft::bestmt:

---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

birkaç resim atayımda ortam şenlensin dün motoru bi yıkadım zincie dişli temizliği yağlaması yaptım ama cila çekmedim...:cherry:
siyah motoru olanlara cila tavsiye ederim hele hele metal boyalı yüzüyler 10 numara oluyor:cat:

abi ülkede en adam gibi oynanan ybr 125 bende. elektrik tesiatına o kadar yüklendim, yan çantalarla genişlettim, hayvan gibi ön cam taktım hala iyi gidiyor. yanlışsın abi :).

Durmuş abi janta şerit çekmek için bir fikir vermişti geçen sayfalarda, elektrik izolasyon bandıyla şerit çekmek diye. bende de kırmızı bant vardı. sırf denemek için bi tarafı özenmeden yaptım on numara oldu. diğer tarafa özendim on numara beş yıldız oldu. resimler:

imag0255d.jpg

imag0256lw.jpg

2.5 liraya aldığım osaka twiterlar on numara çıktı.

imag0257x.jpg

imag0234sj.jpg

imag0252gq.jpg

imag0247h.jpg

imag0242f.jpg

Malatya-çat barajı:

imag0238po.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar