arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bişey sorucam gökanla tartışıyoz da 2012 model siyah ybr mi 2012 model füme ybr mi?
selamın aleyküm arkadaşlar debriyaj balatası hakkında sorucaklarım vardıda kaç kmde değiştşrmek gerekiyor ben sakin kullanırım uzun yol yapıyorum genelde şu anda motor 40binde ve kavramasıda gayet güzel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
hayırdır arkadaşlar? Bu sayfayı banamı bıraktınız? Eveet arkadaşlar. Ybr hakkındaki sorularınızı alayım![]()
Abi senin laflara dayanamayıp ybr leri satıp titan aldılar galibaEzdin ybr cileri yaa ama bende ybr alırsam laf dedirtmem hee
![]()
olum suss. Kızdıracan bak ybr cileri. Ybr ciler benim kardeşlerim olur. Ne desem bana kızmazlar. Tanırlar beni. Ybr ye laf etmedim. İyi motordur, sağlam motordur ama fazla oynamaya gelmez dedim. Yanlışım varsa buyursun ybr ciler.

olum suss. Kızdıracan bak ybr cileri. Ybr ciler benim kardeşlerim olur. Ne desem bana kızmazlar. Tanırlar beni. Ybr ye laf etmedim. İyi motordur, sağlam motordur ama fazla oynamaya gelmez dedim. Yanlışım varsa buyursun ybr ciler.