arama bulamazsın..yok çünkü osram bile üretmiyor..yanlızca china malı olarak var piyasada..
alt normal üst yedekbizim benzin deposunun yedek konumu ; ok üstte mi altta mı? :silent:
motor 460 km oldu hala yedeğe düşmedi.. ne biçim alet bu yaw... benim ok aşağıda duruyor..yoksam yedekte mi...
alt normal üst yedek
kanka simdi gidip benzin hortumunu çıkar ana depodan daha tam 1buçuk litre benzin çıkacak sonra yedeğe düşecek motorbizim benzin deposunun yedek konumu ; ok üstte mi altta mı? :silent:
motor 460 km oldu hala yedeğe düşmedi.. ne biçim alet bu yaw... benim ok aşağıda duruyor..yoksam yedekte mi...
sepet motor dediğin sahibine has olacak..yani böyle olacakgidon topuzundan sibop kapaklarına kadar sana özel olacak
[url]http://e1206.hizliresim.com/y/1/7bgnh.jpg[/url] şaka bi yana artçın oluyorsa egzos koruması çizilmeye meyilli onun üstünü biseyle kapla
Bi konjeköre bakmam lazım ozaman. Peki statörün yerini biliyom. Bu konjektör depo altında biyerde sanırsam. Doğrumu?Adem80 abi senin konjüktör ölü. statörden fazla elektrik geliyor. en başta statör konjüktör testi yap bence.
devir saati ve diğer malzemeler bu yüzden yanıyor.
panpa motorun çok güzel.. maşallah diyorum..gıdışından öpüyorum :rendeer:
ben kaçar..yarın cipsler beni bekler.. çoluk cocuk cipssiz kalmasın... alemcilerde tabii...l:
hadin iyi geceler...
mrb ybr tayfası...
hadi abisi sen yarın patates soymaya :king:ben kaçar..yarın cipsler beni bekler.. çoluk cocuk cipssiz kalmasın... alemcilerde tabii...l:
hadin iyi geceler...