Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arama bulamazsın..yok çünkü osram bile üretmiyor..yanlızca china malı olarak var piyasada..

Adem80 abi senin konjüktör ölü. statörden fazla elektrik geliyor. en başta statör konjüktör testi yap bence.

devir saati ve diğer malzemeler bu yüzden yanıyor.

bizim benzin deposunun yedek konumu ; ok üstte mi altta mı? :silent:
motor 460 km oldu hala yedeğe düşmedi.. ne biçim alet bu yaw... benim ok aşağıda duruyor..yoksam yedekte mi...

sepet motor dediğin sahibine has olacak..yani böyle olacak :):) gidon topuzundan sibop kapaklarına kadar sana özel olacak:) şaka bi yana artçın oluyorsa egzos koruması çizilmeye meyilli onun üstünü biseyle kapla

bizim benzin deposunun yedek konumu ; ok üstte mi altta mı? :silent:
motor 460 km oldu hala yedeğe düşmedi.. ne biçim alet bu yaw... benim ok aşağıda duruyor..yoksam yedekte mi...
kanka simdi gidip benzin hortumunu çıkar ana depodan daha tam 1buçuk litre benzin çıkacak sonra yedeğe düşecek motor:) nerden biliyorum km 463teydı bugün depoyu fullemeye girdim benzinlige sonra lan bi bakim yedeğe düşmeye ne kadar benzin kalmış diye çektim hortumu tam 1buçuk litre benzin çıktı sonra yedeğe geçti depo yani en kötü 60,70 km daha yolun var

sepet motor dediğin sahibine has olacak..yani böyle olacak :):) gidon topuzundan sibop kapaklarına kadar sana özel olacak:) [url]http://e1206.hizliresim.com/y/1/7bgnh.jpg[/url] şaka bi yana artçın oluyorsa egzos koruması çizilmeye meyilli onun üstünü biseyle kapla

Dürümüm dönerim güzel disinde mahrumiyet bölgesinde olduğum için hiçbir şeyi bulamıyorumki
Aklımda şu sınavı bir atlatayım girişecem motora :mrgreen: ama aması var işte bir parça bulamıyorum ki :pr:

Adem80 abi senin konjüktör ölü. statörden fazla elektrik geliyor. en başta statör konjüktör testi yap bence.

devir saati ve diğer malzemeler bu yüzden yanıyor.
Bi konjeköre bakmam lazım ozaman. Peki statörün yerini biliyom. Bu konjektör depo altında biyerde sanırsam. Doğrumu?

Motorlarınız çok güzel parliyo arkadaşlar benimki bi alırken parlıyodu en son şu an pek parlamıyor:p içten içe yaşama sevinci gitti maviciğimin:cherry:

ben kaçar..yarın cipsler beni bekler.. çoluk cocuk cipssiz kalmasın... alemcilerde tabii... :pl:
hadin iyi geceler...

panpa motorun çok güzel.. maşallah diyorum..gıdışından öpüyorum :rendeer:

sorma kanka ben şu halini hıç beğenmiyorum o aynalar bi tuhaf duruyo öne doğru yani, farkettın mı? en iyi görüş açısını yakaladim ama takacak kısa spor ayna bulamadım..işte bu diyecegım bi ayna çıkmadı o kadar yerde baktım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar