godfather' Alıntı:hakpek: videoyu izledim küçük fln dedik ama baya iimiş![]()
yamahayasin' Alıntı:BLACKHAWK:abi bir türk için dünyayı fethederim istersen beraber gidelim fethe
EMO' Alıntı:NEE!!?? Birisi fetih mi dedi!?? nereyi feth edioz? abi bende varım!!:queen: Arkadaşlar kafa grenajı gelmedi benm ybr nin henüz.Yaw görüntüyü hakkaten bozuo.Monte etme olayı nasıl acaba?kolaysa sadece uzun yola çıkarken taksak olmazmı??:silent:Bu arada arkadaşlar motorum 320 km ye geldi depo yu yedeğe aldım.35 milyonluk benzin almıştım.iice deponun sonuna gelio sanırm.Gerçi rodaj bitene kadar biraz fazla yakar diolar ama?buradan size bildiricem ne kadar gidebildiğimi..Bu arada motoru yıkarken nelere dikkat etmek lazım.?sıcakken yıkarsam zarar verirmiyim?biraz su geldi sıcakken cazır cuzur duman çıktı:cyclopsan
aksungur' Alıntı:Arkadaşlar hepinizin eline sağlık, amma yazmışsınız öyle.Ancak baştan 30'a kadar gelebildim bir de son 2-3 sayfayı okuyabildim. Estetik ve ekonomik bir motor olarak göründü ybr bana. Belki aralarda sorularıma cevap niteliğinde mesajlar olmuştur kusura bakmayın.
Benim henüz bir motorum yok ama almak istiyorum ve kafamda 1-2 soru var yardımcı olursanız sevinirim.
Hiç motora binmedim. Günde git gel yaklaşık 150 km yol yapıyorum. 80-90 km/s bassın yeterli. 105 kiloyum. E5 veya TEM'de motoru kullanıcam genelde (güvenli midir?). Rüzgar, büyük araçlar filan savurur mu? Yaz - kış kullanmak isterim (çok kötü havalar haricinde). Sizce ybr 125 bana uygun mudur?
Hepinize teşekkürler.
Emo yedek depo ile kaç km yol yaptığını yazarsan sevinirim benim depo daha bitmeyecek 200km yaptım dahaEMO' Alıntı:NEE!!?? Bu arada arkadaşlar motorum 320 km ye geldi depo yu yedeğe aldım.35 milyonluk benzin almıştım.iice deponun sonuna gelio sanırm.Gerçi rodaj bitene kadar biraz fazla yakar diolar ama?buradan size bildiricem ne kadar gidebildiğimi..
KaRaHaNLI' Alıntı:Emo yedek depo ile kaç km yol yaptığını yazarsan sevinirim benim depo daha bitmeyecek 200km yaptım daha
Arkadaşalar birde şunu dicem motorun gücü hp konusunda çeşitli görüşler ortaya atıldı yok 12 hp yok 10 hp yada ruhsatta 7.6 hp yazıyo gibi bunu öğrendim sizlede paylaşayım
Ruhsatta 7.6 yazanlar hp değil kw yani 7.6 kw =10 hp ediyor ikiside aynı bunlar uygunluk belgesinde yazıyor KW diye matamatik uzmanı gibi oldum kısaca kw ve hp karıştırmayalım güç iki şekilde belirtilirmiş kw ve hp 1 kw=1.35 hp denkgeliyor.
aksungur' Alıntı:Arkadaşlar hepinizin eline sağlık, amma yazmışsınız öyle.Ancak baştan 30'a kadar gelebildim bir de son 2-3 sayfayı okuyabildim. Estetik ve ekonomik bir motor olarak göründü ybr bana. Belki aralarda sorularıma cevap niteliğinde mesajlar olmuştur kusura bakmayın.
Benim henüz bir motorum yok ama almak istiyorum ve kafamda 1-2 soru var yardımcı olursanız sevinirim.
Hiç motora binmedim. Günde git gel yaklaşık 150 km yol yapıyorum. 80-90 km/s bassın yeterli. 105 kiloyum. E5 veya TEM'de motoru kullanıcam genelde (güvenli midir?). Rüzgar, büyük araçlar filan savurur mu? Yaz - kış kullanmak isterim (çok kötü havalar haricinde). Sizce ybr 125 bana uygun mudur?
Hepinize teşekkürler.