ihtiyar hoşgeldin hiç dikkat etmedim ama 7500 devir gibi 100 yapıyorum hiç de bağırmıyor 8500 civarı 4te 100 yapıyorum 5le en son 122 gördüm düz yolda tek kişi ama zorlamanin anlamı yok en iyisi 15dişlimillet size birşey soracağım dün gelirken test yaptım 120km/s hızla gelirken devir saati 8500 devir çeviriyor önde 16 dişli var deneyen varmı önde normal 14 dişli varken 8500 devirde sizinki kaç yapıyor..
iyiki zorlamıyorsun daha ne zorlayabilirsin kibence hepsinin tadı ayrı yani o kadranı motora koydularsa elbet sonu görüyodur ama yokuşta ama düzde hız bi tutkudur ama 125 ccc ama 1000 cc ama koşarakbizde 200 yapsın demiyoruz motor güzel ben 54 kiloyum 120 yi rahat görüyorum artçıyla 110 görüyor şimdilik zorlamıyorum daha 500 km de :thumleft:
herkesin ağzında zaten bu laf klasik oldu artık herkese sordum cevap alamadım sana da sorayım neden?Bende ybr ye hastayım fakat Esd modelleri berbat Eski kasa daha güzel
iyiki zorlamıyorsun daha ne zorlayabilirsin ki
herkesin ağzında zaten bu laf klasik oldu artık herkese sordum cevap alamadım sana da sorayım neden?
Artık hiç bişey kalmadı grenajlara oraya buraya b.k atiyorsunuz dimi.. adam yapmiş motoru seni düşürsünde çizilmeden tekrar kaldırıp binsin diye akıl edememiş cahilliğine ver yamahanin...:farao:Öyle kardesim deponun ordaki kapalar ne alaka arka artıcınn ordaki kapaklar dısarda kafası ne öyle böcek gibi tek gösterge adam gibi koltugu cok sert + 4.300 Tl Egsozu cok kötü resmen düşünce her yeri kırılsın diye yapmıslar .. Bencee![]()
Artık hiç bişey kalmadı grenajlara oraya buraya b.k atiyorsunuz dimi.. adam yapmiş motoru seni düşürsünde çizilmeden tekrar kaldırıp binsin diye akıl edememiş cahilliğine ver yamahanin...:farao:
Artık hiç bişey kalmadı grenajlara oraya buraya b.k atiyorsunuz dimi.. adam yapmiş motoru seni düşürsünde çizilmeden tekrar kaldırıp binsin diye akıl edememiş cahilliğine ver yamahanin...:farao:
arkadaş doğru demiş madem motoru beğenmiyonuz almayın sizi zorluyanmı var motorun orasına burasına b*k atmanın alemiyok almassın biter :farao:
Tmm beyler Esd en güzel motor birsey demedim kötüde demedim beyenmedigimi söyledim niye oldugunu söyledim Gidipte o motora 4.500 tl vermem Ybr ilk cıktıgında 2500 tl idi 2000 tl fark var gider 2005-2008 arası alırım hem param cebimde kalır hem daha zevk alarak binerim..4.500 Tl olucak ve tek alıcagım motor Ybr Esd olucak almamBence diyorum fikrim bu.
2500mü? Ben 2006da sıfır aldığımda 3300dü. O zamandan beri bütün motorların fiyatı arttı arkadaşım. Hatta 2009 yılında XJ6 16.000'ken şuan 20.000 lira. Aynı şey otomobillerde de geçerli. Ayrıca temiz 2500'e ybr bulabilecek misin?
Tmm beyler Esd en güzel motor birsey demedim kötüde demedim beyenmedigimi söyledim niye oldugunu söyledim Gidipte o motora 4.500 tl vermem Ybr ilk cıktıgında 2500 tl idi 2000 tl fark var gider 2005-2008 arası alırım hem param cebimde kalır hem daha zevk alarak binerim..4.500 Tl olucak ve tek alıcagım motor Ybr Esd olucak almamBence diyorum fikrim bu.

2004 te ilk çıktığında 2400 tl idi yani eski parayla iki milyar 400 bin liraydı. Kavga etmeyin ağzınıza acı biber sürerim bak!