Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

saol kanka düşünmen yeter
bu sene bodrum da kapını çalacağım kısmet olursa bi şişe viski çikolata ve rus nataşalar la bir şekil yaparız artık birlikte:cherry:

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

kanka ben hayalleriyle yaşayan bi adamım olacaksa istediğim olsun olmayacaksa hiç olmasın ama istediğim cam ı yapmaya az kaldı eğer o kelepçeleri ayarlarsam o iş tamam
Hahaha beklerim tabii,bu arada ön cam lafı geçmiş muhabbet içinde,bende de orjinal yamaha siperliği var kullanmıyorum fakat mavi renkte istersen onu da yollayım bu kelepçeleri de işine yararsa ;
bundan ama orjinali ; http://www.rialli.com/urunler/yamah...te-siperlik-ybr-125-mavi-camli-2006-model-ms/

F54

Hahaha beklerim tabii,bu arada ön cam lafı geçmiş muhabbet içinde,bende de orjinal yamaha siperliği var kullanmıyorum fakat mavi renkte istersen onu da yollayım bu kelepçeleri de işine yararsa ;
bundan ama orjinali ; http://www.rialli.com/urunler/yamah...te-siperlik-ybr-125-mavi-camli-2006-model-ms/
carlos bundan bende de var ama hoşuma gitmiyor diye çıkardım tşk..
sen şaka yaptığımı sanıyorsan yanılıyorsun sana face den haber ederim geleceğim zaman hiç merak etme gelirim dedim mi gelirim:cherry:

carlos bundan bende de var ama hoşuma gitmiyor diye çıkardım tşk..
sen şaka yaptığımı sanıyorsan yanılıyorsun sana face den haber ederim geleceğim zaman hiç merak etme gelirim dedim mi gelirim:cherry:
Tamam haberleşiriz bu arada numaram : 05384822413 sezon açıldıktan sonra sanaldan kopuyorum her ihtimale karşı iletişimde kalırız.

elin gavurlarıyla korunmadan ilişkiye girmeyin sakın sakın.. kafanızı koparırım bebeler..sona hastane hastane dolaşıyon senin junioru görmeyen kalmıyor :)

sen gene iyisin ramazan kardeş. Ben cepten pc moduna bile geçsem mt ye foto bile yükleyemiyorum :sunny: foto yükleyebildiğim tek yer face :queen:

s.alykm arkdaslar nasılsınız? uzun zamandır yazmıyordum siteye ama arada giriş yapmadan bakıyordum.eee motorumuzda sorun olmadığı için:) girmeyede vakit bulamadıgımızdan girmiyordum.ama bi sorunum var şuan :) motorla alakalı sayılmaz pek.en azından motor arızası değil.benim far buhar yapıyo içerden.bunu nasıl halledebiliriz? zenon ampülü kesılmıstı, ampül gelene kadar gecıcı surelıgıne mercek yuvasına normal sarı ampül takmıstık o ara yaptı buharı, daha öncesınde zenonun ampulu varken buhar yoktu.bunun ampül degısıklıgı il alakası olabilirmi sizce?

F54

murat yarın bolu ya gidiyoruz koray kankam la saat 10 da düzce de oluruz gelirsen bekleriz
539 249 89 51

içine hava almadığından buhar içine hapsolmuş olabilir. Güneşte açın farı havalandırın biraz tekrar takın. Tahminim düzelir.

murat yarın bolu ya gidiyoruz koray kankam la saat 10 da düzce de oluruz gelirsen bekleriz
539 249 89 51

abim eyvallah çok sagolasın yarın sabah namazında yola cıkacagım ankaraya gıdeceğim bi sempozyum için, inan çok ısterdım sızlerı buraya kadar gelmısken görmeyı

---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 00:58 ----------

içine hava almadığından buhar içine hapsolmuş olabilir. Güneşte açın farı havalandırın biraz tekrar takın. Tahminim düzelir.

abi farı acamıyoruz işte sorun orada.mercek cıkmıyo.daha dogrusu cıkarda onun montesını nasıl yaptıysa usta, onu japonla yapıstırmısmı ne? artık öyle mı oluyo bilmıyorum.onun acılması cok zor.far camına mercek cok saglam bı sekılde monte edılmıs. he işte sey olabılır sanırım farı yuvasından cıkarsak?o mercegın içinden, o delıkden havalandırsak? olurmu?

bi şekilde far yuvasının havalandırılması gerek arkadaşım. Öyle yada böyle olur yani.

bi şekilde far yuvasının havalandırılması gerek arkadaşım. Öyle yada böyle olur yani.

sagol abi.ben onunla bı ugrasıcam bi bakıyım zenon ampulü geldı, inşallah bu ampülle yapmaz.belki sarı ampül ile arasındaki ısınma farkından yapıyordur diye ümit edıyroum çünkü böyle bişey yoktu.ama bakıcam yine yaparsa, içini açamasam bile, saç kurutma makınesı ıle kafayı söküp sagından solundan bi şekilde hava tutsam olurmu?

hava içine girip çıkıyosa far yuvasının,olur. Terleme, buhar sa olur, is, toz vs ise olmaz illaki silmek gerekir.

arkadaslar merhaba...sizlere sormak istedigim birsey var ,1700km deyim motor mu acilmamis yoksa son hiz 120 km mi merak ettim..bugun son hizim 120 km oldu..sizce bu hiz normal mi yoksa az mi? iyi geceler :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar