Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aynı desen aynı ebat farklı marka aralarında paslaşmışlar demek :)

İ.R.C

METZELLER

Aynı desen aynı ebat farklı marka aralarında paslaşmışlar demek :)

İ.R.C

[url]http://d1205.hizliresim.com/x/s/6n329.jpg[/url]

METZELLER

[url]http://d1205.hizliresim.com/x/s/6n35s.jpg[/url]
yağdan olabilir ama çok da sertleşmemesi gerekir istersen rodaj bitmeden sıcak hali ile bi servise göster belki debriyaj balataları sıcak yağin içinde şişiyor ayırma yapmıyordur..lastiklere gelince 2. kalite lastik üreten tüm firmalar su kanalı desenlerini kopyala yapıştır yapıyorlar..irc nin kopyalamadiği bi model kalmadı zaten:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Evet dublex. İç lastik kullanmaya gerek yok. Yalnız o sitede fiyatı yüksek. Anes motor sadece arkayı 85 çiftini 160 peşin ise 150ye satıyor
feyizoğlu mislen satıyor ama aneste pilot sporty yok pirelli var..sen lastikleri karıştırdin motorcu ybrci

km 13736 suan itibarı ile günlük 100 150 artıyo kanka..lastiklerin sorunu yok da ne bilim hem birinin işi görülür hem de beni rahat dürtüyo senin anlayacağin:)[url]http://b1205.hizliresim.com/x/s/6m5n1.jpg[/url]

abi valla lastiği gönderirsen çok minnettar olurum. göndermezsen de borçla falan direk michelini sipariş vereceğim. bugün şeridi ortalayan bi araç yüzünden ön tekeri kaydırdım. zor durdum valla.

En güzeli pirelli mt65 hem hesaplı hem kaliteli,çoğu yerde de kolayca bulunabilir.

abi valla lastiği gönderirsen çok minnettar olurum. göndermezsen de borçla falan direk michelini sipariş vereceğim. bugün şeridi ortalayan bi araç yüzünden ön tekeri kaydırdım. zor durdum valla.
ben haftasonu gidip alıp takarım aynı gün de sana benim arka lastiği yollarım resmi var zaten yukarıda şimdilik idareten kullanırsin ben de şu lastiği alıp takacam merak ettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

beğenmezsem ben sana bunu da yollarım..senin arka lastiğin resmini bi koysana bakim ben ona bi

anes istocta yok burada da yok www.anesmotor.com/catinfo.asp?src=michelin+pilot+sporty&imageField2.x=24&imageField2.y=10

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Siz takında iyiyse bende takıyım kayma yapmaz falan diyo ama :)
ben bugün üzerinde takılı olan bi cbf kullandım sabahtan ama su bulup içinden geçemedim kayıp kaymadıgini test edemedim ama kullanan arkadaş kaymıyor güzel tutuyor diyor..başka bi cbfde de denk gelmiştim o da özellikle tavsiye etti boşuna çok para verme lastiğe dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

çiftini 150 liraya yeni tarihli mislen veriyorsa yarın gider alırım sabahtan ilk iş arayacağım

anes istocta yok burada da yok www.anesmotor.com/catinfo.asp?src=michelin+pilot+sporty&imageField2.x=24&imageField2.y=10

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

ben bugün üzerinde takılı olan bi cbf kullandım sabahtan ama su bulup içinden geçemedim kayıp kaymadıgini test edemedim ama kullanan arkadaş kaymıyor güzel tutuyor diyor..başka bi cbfde de denk gelmiştim o da özellikle tavsiye etti boşuna çok para verme lastiğe dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

çiftini 150 liraya yeni tarihli mislen veriyorsa yarın gider alırım sabahtan ilk iş arayacağım

orjinal üzerindeki lastikten iyidir hiç olmazsa kuru performans faln iyi deniyor ama bana pekte iyi gibi gelmedi döner kavşakta drift yapıyorum ama o lastik güzel takılır .

Bilmiyorum hocam detayını. Ben orada fiyat verdikleri için var dedim. Çünkü normalde olmayınca stokda yok diyorlar fiyat vermiyorlar.

o fiyatlar pirellinin fiyatları dostum o yüzden o başlığa da yazdım:) müdürün kafa karışmıştır söylemedi deme 3 aydir o lastikleri 90 liradan aşağı veren bulamadim..hem anadolu hem de avrupa yakasında hatta fuarda bile yoktu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

orjinal üzerindeki lastikten iyidir hiç olmazsa kuru performans faln iyi deniyor ama bana pekte iyi gibi gelmedi döner kavşakta drift yapıyorum ama o lastik güzel takılır .
yarın balmumcudakı müdürü arıcam 150 lira ise bi takım mislen alırım kı büyük ihtimalle değildir..gidip swallowu alıp 2 saat içinde de her türlü yol koşulunda test eder buraya yazarım..

Pirelli Duratraction düşünüyordum Michelin fiyatını öyle görünce çok şaşırdım hemen fikrim değişti ama boşuna ümitlendik galiba:salut:

o fiyatlar pirellinin fiyatları dostum o yüzden o başlığa da yazdım:) müdürün kafa karışmıştır söylemedi deme 3 aydir o lastikleri 90 liradan aşağı veren bulamadim..hem anadolu hem de avrupa yakasında hatta fuarda bile yoktu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

yarın balmumcudakı müdürü arıcam 150 lira ise bi takım mislen alırım kı büyük ihtimalle değildir..gidip swallowu alıp 2 saat içinde de her türlü yol koşulunda test eder buraya yazarım..

aynen süper olur şekil olarak güzel durur resminide bekleriz
:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar