Fatih bu lastiklerin ıslak yol performansı ve virajlarda yol tutuşu nasıldır..
Anlaşıldı merkez![]()
senle konuşmam lazım.. bakalım yarın uğrarım... şimdi bizim iş yerinde piyes var.. ona gidiyorum.. bide iş yetmiyomuş gibi jön oldukr:
55 lira neye vermiyorum kı hacı hem çıkan tekeri maxiye yollim onunkıler benim cstden kötü durumda işini fazlasıyla görür o teker alırsa ademe yollarım 2sinden birinin işi görülsün hacı
pazar günü program yapalım,yağış olmazsa.
km 13736 suan itibarı ile günlük 100 150 artıyo kanka..lastiklerin sorunu yok da ne bilim hem birinin işi görülür hem de beni rahat dürtüyo senin anlayacağin[url]http://b1205.hizliresim.com/x/s/6m5n1.jpg[/url]
eyvallah fatihim seninde kandilin mübarek olsun... pis salkano seni, çinli fason motorcu... çakma ybr ci :queen:l:
tarla mı sürecez olum :queen: sen tarımla uğraşıyorsan o ayrı mevzu... :cherry:
Fatih bu lastiklerin ıslak yol performansı ve virajlarda yol tutuşu nasıldır..
Anlaşıldı merkez![]()
iltifatların için teşekkürler abi teveccühünüz
abi dişli ama motoru yormuyor ben memnunum hem tarla sürerim hemde asvalta gezerim sizin lastiklerde yapabiliyor mu bunu
abi virajlarda önceki kullandıklarıma göre konuşuyorum çok çok iyi ben kütahyadan alanyaya geldiğimde 300 km boyunca yolda yağmur yedim hiç sıkıntı çıkarmadı yollarda virajlara ıslakken bile 80-90 dalıyordum çok şükür memnunum
olum bu ismi fatih olanların özelliği mi ya, kötü malı övmek...r:
şöyle anlatayım canım benim... küçük panpiş
prellinin fabrikası burada... içeride çalışan birsürü arkadaşım var... burayı iyi oku..
prelli hatalı lastik üreten ve ıskarta çıkaran en büyük fabrika.. kalite kontrol diye bişey yok... prelli almayın.... prelli almayın..
panpiş sen yoksa kendi motorunla mı çalışıyorsun .... ayrıca sen biraz agresif kullanıyorsun ondan lastikler gitmeye başlamış..ben 10,000 deyim burada hakan diye bi arkadaş var, lastikleri yeni mi aldın diyo.. benim hedef 25,000 km bunları kullanmak.. yani seneye değişir anlıcan
abi ben övmem ki kullandığımı anlattım koray abi üstelik türk malı değil benim lastik brezilya malı made in brezil yazıyor üzerinde
ben kullandığımı söyledim isteyen istediğini alırbu arada abi sende michelincisin inkar etme
![]()
![]()
![]()
ıstanbul burası adımımı evden atıyorum eve gidiş geliş 40 km moruk öğlen ve aksam kardeşin yanına kaçıyorum 25erden 50kmde o..etti mi sana 100 km..kafama göre çalışıyorum bazen müşterilere motorla gidiyorum onlarda alıştı zatenbazen mişibuşi lancer var onunla gidiyorum..lastikler 35bin devirir de ne bilim ben sıkıldım bu lastiklerden değiştiricem ya

Hey dostum o lastikler ne kadar yakışıklı öyle? Tam aradığım lastik. Sayfayı kaydettim. En kısa zamanda inşallah.adem80 abi şu lastikler var bende çok memnunum tavsiye ederim taksitlede alabilirsin ben o yüzden almıştım 8 taksit peşin fiyatına
http://www.anesmotor.com/?urun-1385-Pirelli-Duraction-CBF-150-On-Arka-Takim.html
Hey dostum o lastikler ne kadar yakışıklı öyle? Tam aradığım lastik. Sayfayı kaydettim. En kısa zamanda inşallah.
ben o kadar yüksekten aşşağıya bakamam...
ben o kadar yüksekten aşşağıya bakamam...