Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

55 lira neye vermiyorum kı hacı hem çıkan tekeri maxiye yollim onunkıler benim cstden kötü durumda işini fazlasıyla görür o teker alırsa ademe yollarım 2sinden birinin işi görülsün hacı

55 lira neye vermiyorum kı hacı hem çıkan tekeri maxiye yollim onunkıler benim cstden kötü durumda işini fazlasıyla görür o teker alırsa ademe yollarım 2sinden birinin işi görülsün hacı

ucuz kanka.. en kötü 55 liraya 1 yıl kullanırsın... 1 depo benzin parası..al gitsin... hoş lastik yaw... senin motor kaç binde lastik değişiyon kanka...

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

pazar günü program yapalım,yağış olmazsa.

hafta sonu benim müstakbel yeni anne ve babamla tanışma yemeğim var abi.... :joker:

km 13736 suan itibarı ile günlük 100 150 artıyo kanka..lastiklerin sorunu yok da ne bilim hem birinin işi görülür hem de beni rahat dürtüyo senin anlayacağin:)

km 13736 suan itibarı ile günlük 100 150 artıyo kanka..lastiklerin sorunu yok da ne bilim hem birinin işi görülür hem de beni rahat dürtüyo senin anlayacağin:)[url]http://b1205.hizliresim.com/x/s/6m5n1.jpg[/url]

panpiş sen yoksa kendi motorunla mı çalışıyorsun .... ayrıca sen biraz agresif kullanıyorsun ondan lastikler gitmeye başlamış..ben 10,000 deyim burada hakan diye bi arkadaş var, lastikleri yeni mi aldın diyo.. benim hedef 25,000 km bunları kullanmak.. yani seneye değişir anlıcan

eyvallah fatihim seninde kandilin mübarek olsun... pis salkano seni, çinli fason motorcu... çakma ybr ci :queen: :pl:

iltifatların için teşekkürler abi teveccühünüz :p

tarla mı sürecez olum :queen: sen tarımla uğraşıyorsan o ayrı mevzu... :cherry:

abi dişli ama motoru yormuyor ben memnunum hem tarla sürerim hemde asvalta gezerim sizin lastiklerde yapabiliyor mu bunu :p

Fatih bu lastiklerin ıslak yol performansı ve virajlarda yol tutuşu nasıldır..

Anlaşıldı merkez :)

abi virajlarda önceki kullandıklarıma göre konuşuyorum çok çok iyi ben kütahyadan alanyaya geldiğimde 300 km boyunca yolda yağmur yedim hiç sıkıntı çıkarmadı yollarda virajlara ıslakken bile 80-90 dalıyordum çok şükür memnunum

iltifatların için teşekkürler abi teveccühünüz :p

abi dişli ama motoru yormuyor ben memnunum hem tarla sürerim hemde asvalta gezerim sizin lastiklerde yapabiliyor mu bunu :p

abi virajlarda önceki kullandıklarıma göre konuşuyorum çok çok iyi ben kütahyadan alanyaya geldiğimde 300 km boyunca yolda yağmur yedim hiç sıkıntı çıkarmadı yollarda virajlara ıslakken bile 80-90 dalıyordum çok şükür memnunum

olum bu ismi fatih olanların özelliği mi ya, kötü malı övmek... :pr:
şöyle anlatayım canım benim... küçük panpiş :p
prellinin fabrikası burada... içeride çalışan birsürü arkadaşım var... burayı iyi oku..
prelli hatalı lastik üreten ve ıskarta çıkaran en büyük fabrika.. kalite kontrol diye bişey yok... prelli almayın.... prelli almayın..

olum bu ismi fatih olanların özelliği mi ya, kötü malı övmek... :pr:
şöyle anlatayım canım benim... küçük panpiş :p
prellinin fabrikası burada... içeride çalışan birsürü arkadaşım var... burayı iyi oku..
prelli hatalı lastik üreten ve ıskarta çıkaran en büyük fabrika.. kalite kontrol diye bişey yok... prelli almayın.... prelli almayın..

abi ben övmem ki kullandığımı anlattım koray abi üstelik türk malı değil benim lastik brezilya malı made in brezil yazıyor üzerinde

ben kullandığımı söyledim isteyen istediğini alır :D bu arada abi sende michelincisin inkar etme :p :p :p

panpiş sen yoksa kendi motorunla mı çalışıyorsun .... ayrıca sen biraz agresif kullanıyorsun ondan lastikler gitmeye başlamış..ben 10,000 deyim burada hakan diye bi arkadaş var, lastikleri yeni mi aldın diyo.. benim hedef 25,000 km bunları kullanmak.. yani seneye değişir anlıcan

ıstanbul burası adımımı evden atıyorum eve gidiş geliş 40 km moruk öğlen ve aksam kardeşin yanına kaçıyorum 25erden 50kmde o..etti mi sana 100 km..kafama göre çalışıyorum bazen müşterilere motorla gidiyorum onlarda alıştı zaten:) bazen mişibuşi lancer var onunla gidiyorum..lastikler 35bin devirir de ne bilim ben sıkıldım bu lastiklerden değiştiricem ya

abi ben övmem ki kullandığımı anlattım koray abi üstelik türk malı değil benim lastik brezilya malı made in brezil yazıyor üzerinde

ben kullandığımı söyledim isteyen istediğini alır :D bu arada abi sende michelincisin inkar etme :p :p :p

ıstanbul burası adımımı evden atıyorum eve gidiş geliş 40 km moruk öğlen ve aksam kardeşin yanına kaçıyorum 25erden 50kmde o..etti mi sana 100 km..kafama göre çalışıyorum bazen müşterilere motorla gidiyorum onlarda alıştı zaten:) bazen mişibuşi lancer var onunla gidiyorum..lastikler 35bin devirir de ne bilim ben sıkıldım bu lastiklerden değiştiricem ya

ikinizde bırakın ulem bu işleri... apaçi ler sizi... :p
özellikle dürüm şu forumun yazı dilinde bilem 10 karakter var ama sende o bile yok.. yalan makinası.. ama sen gelmezsen ben gelirim rahat ol...:flower:

olum ben sana benzin desteği çıkabileyim sen geldiğin zaman öyle boş gelme at kuyrugu

Selam arkadaşlar hepinizin kandili mubarek olsun.. 400 km yi devirdik rodajı bitse tadından yenmez :) ama motor ısındıktan sonra vitesler çok sertleşiyo anlamadım ayaga kalkıp destekliyorum ben yağdan diye düşünüyorum motora koyduğumuz yağlamı yağlanıyor vites sizce..

kuşbakışı yaptım motora 22. kattan

Hey dostum o lastikler ne kadar yakışıklı öyle? Tam aradığım lastik. Sayfayı kaydettim. En kısa zamanda inşallah.

beğendiğine sevindim her mevsim kullanılabilir bir lastik abi alırsan memnun kalacağına inanıyorum

ben o kadar yüksekten aşşağıya bakamam...

aynen abi bende bakamam yükseklik korkusu var :)

bu arada nasıl oldun abi durumun nasıl ağrı sızı hala varmı?

Pirelli'nin o kadar ıskarta lastik çıkarması kendimce iyi bir şey. Çünkü bu Pirelli'nin kalite kontrolünün iyi olduğu, en ufak bir hatada bile lastiği dışa çıkararak müşteriye daha iyi lastik daha sorunsuz lastik satmak istediğini gösterir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar