motorla yol yapmasan gezi neye yarar...![]()
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:19 ----------
Biraz önce PELÛŞ ile birlikte idim...:cherry: Eşme sahil... sapanca gölü kıyıları... Sohbet ettik dertleştik...l:Artık balık avı işine sarıyoruz...
Buradan tuttuğumuz balıkların resminide paylaşırım... :flower:
[url]http://img61.resimup.net/di/HXZV.jpg[/URL]
arkadaşım eksoz un içi kırılmıştır bi saç vidası attır sıkıntı kalmazslm ybr ciler.benim motorun egsozda ara ara sanki üzerindeki sac gevşekmiş gibi şıkırtı geliyor.vidalarını kontrol ettim bi problem yok.çıkışından çocuklar küçük taş parçası falan atmışlardır dedim söktüm egsozu salladım hiç bi ses yok.ama orta ayaktan indirdiğimde orta ayak egsoza vurduğunda birde boş viteste gaz verince o şıkırtı oluyo.başına böyle bi olay gelen oldumu.bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun.degilse egsozu komple değiştirecem.şimdiden epinize teşekkürler
kanka bi sen eksiktin bizde verdik ayarı sana:queen:maximuzZz bak canım benim bu alet senin istediğın işi fazlasıyla gören bir alet hatta daha ucuzlari da var buyur www.sahibinden.com/ilan/alisveris-e...philips-shc8680-wariless-muzik-86455664/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
tüüü tüüü maşallah kız çocukları ne güzel çıkmışsınız siz öyle![]()
Ooooo cemaat çoktan dağılmış
Evet arkadaşlar asker uğurlamadan geldim şimdi, yolda benzin bitti yedeğe geçtim ve sonra doldurdum depoyu, motorum şu an 740 kmde ve 100kmde 2,42 Litre benzin tüketmişim :queen:
Nasıl ne diyorsunuz bu konuda?

benim moturun 125 cc iken yaktığı değer. Şimdi 150 cc 3 litreye yakın yakıyor :sunny: 2.4 iyi . Pelüşünki 1 litre ile 100 km gidiyomuş :sunny: durmuşunki 1 lt ile 125 km :sunny:
5 dakka önce burada misket büyüklüğünde dolu yağdı doğanında dengesi bozuldu bu gün çok çok sıcaktı ...
nasıl gençler ^^ arkadasın bu kendı motorumun resımlerınıde atıyom az sonra [url]http://img88.imageshack.us/img88/746/54638635849815420512910.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
koray abi sen ıslatalım de abi ne zman istersen ben hazırım her zaman motorda sürekli bi sıkıntı cıkıyor bakalım nasip yaa bu ay alıcam artık gibi abi 30-31 mayısta alıcak gibiyim bakalım işalalh bi problem cıkmazz
Maşallah iyi geziyorsunuz bakıyorum da
Bende şu sınavı bir atlatayım başlayacağım turlara
Bu taraflara doğruda bekleriz haa![]()
motorla yol yapmasan gezi neye yarar...![]()
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:19 ----------
Biraz önce PELÛŞ ile birlikte idim...:cherry: Eşme sahil... sapanca gölü kıyıları... Sohbet ettik dertleştik...l:Artık balık avı işine sarıyoruz...
Buradan tuttuğumuz balıkların resminide paylaşırım... :flower:
[url]http://img61.resimup.net/di/HXZV.jpg[/URL]
maximuzZz bak canım benim bu alet senin istediğın işi fazlasıyla gören bir alet hatta daha ucuzlari da var buyur www.sahibinden.com/ilan/alisveris-e...philips-shc8680-wariless-muzik-86455664/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
tüüü tüüü maşallah kız çocukları ne güzel çıkmışsınız siz öyle![]()
benim motoru yokuş aşağı boşa atınca garip bir uğultu oluyor vuuuuvt vuuuvt gibi motoru sanki biri tutuyormuş gibi akmıyor zorlanarak hızlanıyor neden olabilir?
iyi yapmışınız pelùş bol bol sallasaydinız arkamdan![]()
Ooooo cemaat çoktan dağılmış
Evet arkadaşlar asker uğurlamadan geldim şimdi, yolda benzin bitti yedeğe geçtim ve sonra doldurdum depoyu, motorum şu an 740 kmde ve 100kmde 2,42 Litre benzin tüketmişim :queen:
Nasıl ne diyorsunuz bu konuda?
eyvallah abi, ayarımı aldım sustum oturuyorum![]()