Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hamdolsun iyiyim gezmeye devam sizne yapıyorsunuz bakalım zaten bayadırda yoktun geziyormusunuz arkadaşlarla

adaşımada fazla bulaşma :p

Üyeliği iptal etmiştim kardeşim..sonra buraya ait olduğumu düşünerek kimse için değmez dedim... ben geziyorum.. sıkıntı yok.. bu pazar da adaşını götürecem abanta... devam yani.. :cherry: ömür biter yollar bitmez.. :p

Üyeliği iptal etmiştim kardeşim..sonra buraya ait olduğumu düşünerek kimse için değmez dedim... ben geziyorum.. sıkıntı yok.. bu pazar da adaşını götürecem abanta... devam yani.. :cherry: ömür biter yollar bitmez.. :p

gezin tabi abi yaz geldi artık bu tarafalarada bekleriz gezmeye inş.

günaydın panpişler... pardon minnoşlar :queen:

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:25 ----------

ulem karaktersiz durmuş öldün mü boğlum :queen:
hayret benden sonra çadır kurmayı bırakmışın buralarda :cherry:

sabahtan beri boş boş geziniyorum olum patron sorsa çalışıyorum tabi:):) bu power ledden alacam çakar sis yapacam:) www.osmanelektrik.com/cob_led_spot_ampul_urunu_334.aspx
bu spottaki ledlerden de ön kafa grenajina gündüz farı yapacam önceki sayfalarda bi çalışma yapıp resmini atmıştım ışık az gelmişti

[url]http://c1205.hizliresim.com/x/r/6jzkd.jpg[/url] bak bakalım sincap kardeşim takılabiliyor muymuş?
gayet açık ve net görünüyo. çıplak gözle baksam bu kadar göremezdim doğrusu :):p demekki oluyomuş valla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

[url]http://c1205.hizliresim.com/x/r/6jzkd.jpg[/url] bak bakalım sincap kardeşim takılabiliyor muymuş?
gayet açık ve net görünüyo. çıplak gözle baksam bu kadar göremezdim doğrusu :):p demekki oluyomuş valla. sağolasın. delilloy kardeş.

inaşllah gökanım, geç olsun temiz olsun.. acele etme..ama içindeki o adrenelini anlayabiliyorum.. bizde sabırsızlıkla bekliyoruz..camia ya bi ybr daha katılacak :cherry:

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:07 ----------

behçet ben aslen tokatlıyım ve yakın zaman da ne zaman olur bilmiyorumda bi o tarafa geleceğim.. gelirsem kesin uğrarım.. :)

Uğra tabi çok sevinirim, sen dahil herkese kapım açık :)

Hemşeri sayılırız zaten 4 yıl Umuttepe' de kaldım :)

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

0,10 kr yakıyor behçet ...gayet muntazam.. :cat:

Rodajdan sonra biraz daha düşer, 15 diş takınca dahada güzel olur :queen:

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

sabahtan beri boş boş geziniyorum olum patron sorsa çalışıyorum tabi:):) bu power ledden alacam çakar sis yapacam:) www.osmanelektrik.com/cob_led_spot_ampul_urunu_334.aspx
bu spottaki ledlerden de ön kafa grenajina gündüz farı yapacam önceki sayfalarda bi çalışma yapıp resmini atmıştım ışık az gelmişti [url]http://e1205.hizliresim.com/x/r/6j9hy.jpg[/url]

İyi olur tabi, geçen farın kenarına koydukların pek gözükmüyordu, şimdi nereye koymayı düşünüyorsun?
Ben şu park lambası yerine sıra led koymak istiyorum ama bakalım elimde iki çeşit varda pek fazla ışık vermez zannedersem, deneyeyim bir ışığı iyi olursa monte edeceğim.

inaşllah gökanım, geç olsun temiz olsun.. acele etme..ama içindeki o adrenelini anlayabiliyorum.. bizde sabırsızlıkla bekliyoruz..camia ya bi ybr daha katılacak :cherry:

işallah abi :flower:

F54

günaydın panpişler... pardon minnoşlar :queen:

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:25 ----------

ulem karaktersiz durmuş öldün mü boğlum :queen:
hayret benden sonra çadır kurmayı bırakmışın buralarda :cherry:
kanka onun çadırı su bastı görüntüyü bozuyor diye belediye geldi kaldırdı:queen:

işallah abi :flower:

geç olsun temiz olsun sabret ben her türlü imkanım olmasına rağmen 6 yıl alamadım yeni kısmet oldu almak :thumleft:

Uğra tabi çok sevinirim, sen dahil herkese kapım açık :)

Hemşeri sayılırız zaten 4 yıl Umuttepe' de kaldım :)

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

Rodajdan sonra biraz daha düşer, 15 diş takınca dahada güzel olur :queen:

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

İyi olur tabi, geçen farın kenarına koydukların pek gözükmüyordu, şimdi nereye koymayı düşünüyorsun?
Ben şu park lambası yerine sıra led koymak istiyorum ama bakalım elimde iki çeşit varda pek fazla ışık vermez zannedersem, deneyeyim bir ışığı iyi olursa monte edeceğim.

bu power ledi tam olarak buraya monte edeceğim..tombul ledleri de farin 2 yanına 3erli koyacağım..küçük ledler hafif hava kararınca gayet güzel aydınlatıyor aslında onları sabitlesem yeter artar bile..

F54

normal stop ampulunu parkta daimi yanar olacak ama frende çakar yapsam nasıl olur len zibidi pelùş?
ulen forumda adam gibi motora binen motoru orj olan bi ben kalmışım alayı apache bu ybr cilerin:pl:
ekmekarası ben anlamam o işlerden sen koraya sor o bu işlerde doktora yapmış bi apache:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar