sağol abi, sende aradın sordun.. :cat:ne işim var mt gezisinde..ben gezemiyormuyum.. benzin benim motor benim... :queen:
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:59 ----------
koray önümüzdekı hafta ankaraya gidiyorum ben..ondan sonrakı hafta da kız istemeye gidiyorum olum..kız isteme haftasından sonrakı hafta da nikahım var..nikahtan sonrakı haftaya da sünnetim var

ama sünnetime sen gel sana pilav yediricem hem de etli kanka

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
o amortisörler hep açık durur istediğın zaman kaldırıp indirme yapamazsın kı?!
sana kız veren adamın yaşamsal fonksiyonları yerinde mi kanka... yoksa onada mı ayarı verdin :queen: yalan makinası çıktın ulem sen... neyse senden haber bekliyorum bana alo dersin atlar gelirim... hain dürüm... :queen:
---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 01:02 ----------
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım
koray abi hoş geldin geri dönmene sevindim
eyvallah fatihim..

kendime acı çektirdiğimin ve yoğun çevre baskısından dolayı sahalara dönüş yaptık..
it ürür ,kervan yürür... koy gitsin :cherry:
---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:05 ----------
:queen::cherry::king: koray abi hooss geldin abi :thumleft:
saol gökanım... sende al da artık motoru ıslatalım..:bounce: senin memlekette hondaların yamahaların kitabını yazmıştım... ey antalya eyyy :thumleft:
---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:07 ----------
durmuş ktm duke 125 tam istediğimiz güçte sanırım...
önce açıkta kalan totoşunu kapat ,sonra ktm duke ye bak.. sen garip bi bekçi parçasısın olum.. hadi tükan önünü kapama çek pisikletini :queen:
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:10 ----------
kız çocukları motorlarınıza 15 dişli takın acayip güzel oluyor motor çok rahatlıyor..süratte değisme olmuyor pek ama devir düşüyor bir güzel oluyor bir güzel oluyor anlatamam
yürü ulen , bunu japon mühendisler üretirken düşünememiş mi? allahın ampilikukusu ..... :queen: motorun baskı balatayı çabuk bitireceğini ,ve motorun ömründe yediğini benim sana söylememe gerek yok.. üstelik türkiyenin en yoğun trafiğinde sürüyorsun ,sürekli yarım debriyaj... :queen:
---------- Post added at 01:16 ---------- Previous post was at 01:14 ----------
neyse sizden hayır yok, sütünüzü içmişsinizdir zaten... sabah okul var, beslenme çantanızda hazırdır umarım...
iyice şeker kız candy oldunuz la başıma... :cherry: fatih zarganasıda çaprazda galiba...