Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar 2012 model ybr almak istiyorum 3800 liraya 15bin kmde buldum sizce fiyat uygun mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

cevap verecek olan yok mu?

merhaba arkadaşlar 2012 model ybr almak istiyorum 3800 liraya 15bin kmde buldum sizce fiyat uygun mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Kağıt üstünde fiyat uygun,tabi görmek göstermek lazım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

15 binmi????Yuhhhhh denir buna:)
Çinemi gitmiş gelmiş bu adam bu kadar zamanda....kurye motorudur o bence uzak drumanı şiddetle tavsiye ederim.daha düşük km lerde daha düşük fiyatlara 2011 model bulursun...

F54

Çinemi gitmiş gelmiş bu adam bu kadar zamanda....kurye motorudur o bence uzak drumanı şiddetle tavsiye ederim.daha düşük km lerde daha düşük fiyatlara 2011 model bulursun...
15000 km ybr için rodaj yeni bitmiş demektir sıkıntı olmaz ahmet aga sen cbf mi sandın onu kurye de çalışack talaş motor değil ybr:cat:

adamım motor işi zevk işi isteyen istediğini alsın ben ybr ile mutluyum :)
umarın herkez bindiği motordan zevk alıyordur yoksa insanın motor a binesi gelmiyor:cat:
Zevk almasam 10 yıldır aynı motora binermiyim? bencede herkes zevk aldığı motora binmeli.

daha duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar iyi günlerin. :queen: kolay gelsin durmuş kardeşim bu havadada ne ev boyanırya bende şöyle bir şile yapayım belki ağvaya kadar uzanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

sen internetin nimetlerinden yararlanmayı bilmiyorsan internet ne yapsın gir internetten ver siparişi gelsin kapına kadar allah allah

İnternetten alışverişi hiç yapmadım.Mecbur kalırsam yaparım ama tercih etmem.Benim derdim iridyum bujinin ybr de nasıl olduğunu öğrenmek sadece.Anlaşılan bu konuda da kimsenin pek bilgisi yok benim gibi.Bende NGK nin normal bujisini almaya karar verdim.

Bu arada fırçalar gibi cevap hiç hoş olmamış.

frkn32 geçmiş olsun.Sen nasıl yaptın bilmiyorum ama motoru çalıştırmadan yağlamak en iyisi.

Motorun üstündeki yağa gelince karbüratörden çıkan bi boru var.Tahliye borusu galiba.Ondan akan benzinde motora dökülüp tozla birleşince yağ gibi duruyor motorun üstünde.Bende öyle olmuştu aynı şey olabilir.

15bin ne kı ahmet efendi:) adamlar 70bin devriyor gık yok motorda:) cbf ile karıştırma ybryı:):) ben dürümdöner abin:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

selamun aleykum kız çocukları..eski kullanıcı adımı ve şifremi buldum..artık onu kullanıcam..ben dürümdöner abiniz:):)

15bin ne kı ahmet efendi:) adamlar 70bin devriyor gık yok motorda:) cbf ile karıştırma ybryı:):) ben dürümdöner abin:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

selamun aleykum kız çocukları..eski kullanıcı adımı ve şifremi buldum..artık onu kullanıcam..ben dürümdöner abiniz:):)

sen önce dötündeki donu değiştir :queen:yoksa ybr yukardan aşağı pökkk içinde kalacak:queen:

2012 modelmiş arkadaşın söylediği ybr.... 70 bin devirirsin 5 senede ona lafım yokta,2-3 ayda 15 bin kurye motoru değilse normal bir şey değil.

sen önce dötündeki donu değiştir :queen:yoksa ybr yukardan aşağı pökkk içinde kalacak:queen:

2012 modelmiş arkadaşın söylediği ybr.... 70 bin devirirsin 5 senede ona lafım yokta,2-3 ayda 15 bin kurye motoru değilse normal bir şey değil.

günlük 70 km yapan bir şahıs kı ıstanbul gibi yerde sadece işe gidip gelme ile bile aylık 3bin km yol yaparsın..bu da 6,7 ayda 2012 model bir motorsikletin 15bin km yol yapmasını sağlar..yani çok bi km değil..benim motorum 12bin km oldu 2011in 11.ayında aldım..ve ben bu motorla bir yılda 70bin km yol yapsam sen kmye bakmadan motorun 70binde olduğunu hayatta anlayamazsin:) honda değil bu 2 günde egzantrik ötme yapsın 40bin kmde yağ yaksın:):)

S.a bizimkiler 10 bin devirden sonra kesiciye giriyor onu 8 bin felan nasıl yaparım , arkadaşlar benim motoru aldığında yarış motoru sanıp abanıyolar gaza devir 10 bin olmadan vites atmıyorlar

A.s kesici ayarlanıyormu ? Yada nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ama konunun daha kestirme bi çözümü var VERME SENDE !!! YBR yi yarış motoru zanneden adamdan zaten hayır gelmez :cyclopsan

Diyeceksin abicim motoru vermeyince kötü olacaksa seninle zaten o arkadaşınla arkadaşlık durumunu tekrar gözden geçirmek gerekecektir bence:bounce:

günlük 70 km yapan bir şahıs kı ıstanbul gibi yerde sadece işe gidip gelme ile bile aylık 3bin km yol yaparsın..bu da 6,7 ayda 2012 model bir motorsikletin 15bin km yol yapmasını sağlar..yani çok bi km değil..benim motorum 12bin km oldu 2011in 11.ayında aldım..ve ben bu motorla bir yılda 70bin km yol yapsam sen kmye bakmadan motorun 70binde olduğunu hayatta anlayamazsin:) honda değil bu 2 günde egzantrik ötme yapsın 40bin kmde yağ yaksın:):)

10 gün oldu motoru alalı ben bile 1000 km yol yaptım,bakıma gidecek motor...önceki motorum olan sym ile 7 ayda kış sezonu 9 bin km devirdim.10 günde bini çeviren ben 3 bini rahat çevirirm rahat ol,o konuda sıkıntı yok...yılda 70 bin zorrrrt diyebilirm sana ancak,çalıştığın dürümcüde altında eziyet çektirdiğin eşşeklerle anca yaparsın :):queen:

insanin kendi malini kullanmasi başkadır başkasının malini kullanması başkadir..ben kuryelik yapıyorum yeri geliyor günlük 20 çeviriyorum yeri geliyor 120 çeviriyorum..motora essek niyetine binmezsen hiçbirsey yapamazsin..gümrük kuryesi arkadaşım var adam günlük 300 çeviriyor 77bin kmde motoru ama motor da bir çizik olmaz mı? Aynı vatandaş cbfine 40binde motor yaptırdı

benim benzin ölçmem hatalı olabilir. bogazdaki benzin 50 km farkettirir mi yahu?

85 km oldu benzin hala full çizgisinin üzerinde. genelde abanarak kullanmama rağmen... bakalım bu depoda ne kadar yakacağım.

iridyum bujiyi de 15inde takıyorum. böylece ilk çalıştırma düzelecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar