Kağıt üstünde fiyat uygun,tabi görmek göstermek lazım.merhaba arkadaşlar 2012 model ybr almak istiyorum 3800 liraya 15bin kmde buldum sizce fiyat uygun mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
cevap verecek olan yok mu?
15 binmi????Yuhhhhh denir bunamerhaba arkadaşlar 2012 model ybr almak istiyorum 3800 liraya 15bin kmde buldum sizce fiyat uygun mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
cevap verecek olan yok mu?
15000 km ybr için rodaj yeni bitmiş demektir sıkıntı olmaz ahmet aga sen cbf mi sandın onu kurye de çalışack talaş motor değil ybr:cat:15 binmi????Yuhhhhh denir buna
Çinemi gitmiş gelmiş bu adam bu kadar zamanda....kurye motorudur o bence uzak drumanı şiddetle tavsiye ederim.daha düşük km lerde daha düşük fiyatlara 2011 model bulursun...
15000 km ybr için rodaj yeni bitmiş demektir sıkıntı olmaz ahmet aga sen cbf mi sandın onu kurye de çalışack talaş motor değil ybr:cat:
adamım motor işi zevk işi isteyen istediğini alsın ben ybr ile mutluyumulen laf arasında tekerime çomak soktun öteki konuda :rendeer:
Zevk almasam 10 yıldır aynı motora binermiyim? bencede herkes zevk aldığı motora binmeli.adamım motor işi zevk işi isteyen istediğini alsın ben ybr ile mutluyum
umarın herkez bindiği motordan zevk alıyordur yoksa insanın motor a binesi gelmiyor:cat:
daha duuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlar iyi günlerin. :queen: kolay gelsin durmuş kardeşim bu havadada ne ev boyanırya bende şöyle bir şile yapayım belki ağvaya kadar uzanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
sen internetin nimetlerinden yararlanmayı bilmiyorsan internet ne yapsın gir internetten ver siparişi gelsin kapına kadar allah allah
15 binmi????Yuhhhhh denir buna
Çinemi gitmiş gelmiş bu adam bu kadar zamanda....kurye motorudur o bence uzak drumanı şiddetle tavsiye ederim.daha düşük km lerde daha düşük fiyatlara 2011 model bulursun...
15bin ne kı ahmet efendiadamlar 70bin devriyor gık yok motorda
cbf ile karıştırma ybryı
ben dürümdöner abin
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
selamun aleykum kız çocukları..eski kullanıcı adımı ve şifremi buldum..artık onu kullanıcam..ben dürümdöner abiniz![]()
sen önce dötündeki donu değiştir :queen:yoksa ybr yukardan aşağı pökkk içinde kalacak:queen:
2012 modelmiş arkadaşın söylediği ybr.... 70 bin devirirsin 5 senede ona lafım yokta,2-3 ayda 15 bin kurye motoru değilse normal bir şey değil.
günlük 70 km yapan bir şahıs kı ıstanbul gibi yerde sadece işe gidip gelme ile bile aylık 3bin km yol yaparsın..bu da 6,7 ayda 2012 model bir motorsikletin 15bin km yol yapmasını sağlar..yani çok bi km değil..benim motorum 12bin km oldu 2011in 11.ayında aldım..ve ben bu motorla bir yılda 70bin km yol yapsam sen kmye bakmadan motorun 70binde olduğunu hayatta anlayamazsinhonda değil bu 2 günde egzantrik ötme yapsın 40bin kmde yağ yaksın
![]()