Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatihle koray kanka..biz ise panpayız..

Merhaba ybr kullanan üstadlar, motorsiklete yeni başlayacağım, merak ettiğim bazı hususlar var,,

1-Ybr bana arıza çıkarır mı, bakımdan bakıma servise gider mi, kronik sorunları var mı,

2-frenleri nasıl, apache 150, cb125e rakiplerine göre nasıldır, yabancı bir apache test videosunda 80kms hızla 16 metrede duruyordu.YBR nasıldır, lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum.

Çok sayfa okudum fakat bin küsür sayfa var...Cevaplar için teşekkürler, tekeriniz düz bassın...

Arkadaşlar siz 2000 kmde hatta 3000 kmde yağı değiştirin diyorsunuz.AmA BEN değiştireli 1500 km oldu.vites geçişleri kemikli olmaya başladı.normal mi? değiştirmesem zararı olur mu?
keşke değiştirmeseydin rodaj için yumalub en uygun yağdı rodajdan sonra neyaptığın önemli değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
ihtiyar konvoyu sen simdiden topla :):) vurgunu büyük yapıyorum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) buluruz ayıp ediyorsun ben şu ayı bir atlatayım üstümde dünyanın yükü var

F54

beyler iyi geceler
ulen koray a akşam çok geydirdik heral adam siteye uğramaz oldu:queen:

Yağ değiştireceğim acaba 10-40 devammı edeyim yoksa 20-50 mi koyayım.Tek teker Ramço 20-50 koy dedi.Bu arada Burdur da yaşıyorum , saygılar :)

340 km 11.2 litre

bir depo önce 410 km 10.2 litreydi.

2.45-3.3 litre=0.85 litre 100 kmde fark var. 410 km yaparken çok boş viteste gittim devirsiz kullandım. bu kullanışta ise yarısını abanarak kullansam da 7000 deviri pek geçirmeme rağmen bu kadar yaktı.

asbestli benzin satana da sokayım bana bu motoru aldırana da.

ben oynamıyorum artık.

sırf eski motordan kurtulayım diye bunu aldım. bana bu motoru aldırana lanet olsun! Allah burnunu yerden kaldırmasın inşallah! inim inim inlesin de derdine çözüm bulamasın!

@çaylakmotor: benzin filtresi yok. süzgeç var onu da boşver. karbüratör için ustaya 20 lira ver o temizlesin. yanında balata spreyi de al onunla temizlesin. öldürsen gene uğraşmam. yamalube yağ koy tam sentetik olandan.

araba yağlarını şu motora koymayın yazık günah. 3000 kmde 10 lira fark para değil. ya da ustaya yağ değiştirteceğine al bi anahtar bir bidon kendin değiş. aynı paraya gelir.

yağmura yakalandım iş çıkışı. balıkçı yağmurluğu giydim. keşke pantolonumu da alsaymışım ayakkabı harici ıslanmazdım. 10 liraya aldığım yağmurluk bayağı işimi gördü.

yalnız lanet olası 2008 model lastiklerimden nefret ediyorum. buz üstünde geldim resmen.

90 km yaptım bugun. motor iyi güzel de fazla yakıyor.

keşke 2008 cıbırı alsaydım diyorum hala. hiç olmazsa hız yapardım. ybr ile 100ü zor görüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen sat onu pelùş izin verirse benim motoru sana veririm yazık günah senin yakıt bana batmaya başladı 10 liralik benzinle 90 ile 110 arası yedek depoya geçiyorum kı deli danalar gibi sürüyorum..cbr dedin de az önce bi tanesı yardırıyordu basın ekspress yolunda:):)

Yağ değiştireceğim acaba 10-40 devammı edeyim yoksa 20-50 mi koyayım.Tek teker Ramço 20-50 koy dedi.Bu arada Burdur da yaşıyorum , saygılar :)
15-50 de koyabilirsin madem sicak memleket orasi 20-40 koy motosiklet yaği....ben 20-50 yi yazin sinop a giderken koymuştum o bile süpüp şakirtisi yapti sicaktan :))

15-50 de koyabilirsin madem sicak memleket orasi 20-40 koy motosiklet yaği....ben 20-50 yi yazin sinop a giderken koymuştum o bile süpüp şakirtisi yapti sicaktan :))

sedat çok şey öğrenecekler.. yazın 20/50 koymayı, kışın 10/40 koymayı falan... daha gidecek çok yolları var..... hava soğutmalı motor boru değil her şeyini çözecekler.. tam sentetik yağın bu motora uygun olmadığını falanda zamanla öğrenecekler.. bizi eskiler tanı yeniler örnek alır... çünkü evlatlar yol bilmez babalar önden gider diyorum...

sedat çok şey öğrenecekler.. yazın 20/50 koymayı, kışın 10/40 koymayı falan... daha gidecek çok yolları var..... hava soğutmalı motor boru değil her şeyini çözecekler.. tam sentetik yağın bu motora uygun olmadığını falanda zamanla öğrenecekler.. bizi eskiler tanı yeniler örnek alır... çünkü evlatlar yol bilmez babalar önden gider diyorum...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

maxi97 bence motorun hava ayarına bir baktır derim seninki biraz sıkı galiba benzini fazla veriyor bundan dolayı çok yakıyor gibi yoksa bu kadar fark olmaz hava ayarı çok önemlidir ustana baktır derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar