Forumdan Uzaklaştırıldı
keşke değiştirmeseydin rodaj için yumalub en uygun yağdı rodajdan sonra neyaptığın önemli değilArkadaşlar siz 2000 kmde hatta 3000 kmde yağı değiştirin diyorsunuz.AmA BEN değiştireli 1500 km oldu.vites geçişleri kemikli olmaya başladı.normal mi? değiştirmesem zararı olur mu?
sen merak etme o siteye giriş yapmadan sinsi sinsi okuyordur oooo..beyler iyi geceler
ulen koray a akşam çok geydirdik heral adam siteye uğramaz oldu:queen:
yok o değil ya.3500 de değiştirmiştimde şimdi 5000 km oldu ondan bahsediyorum.keşke değiştirmeseydin rodaj için yumalub en uygun yağdı rodajdan sonra neyaptığın önemli değil
aga o şuan son patatesleri soyuyordur:queen:sen merak etme o siteye giriş yapmadan sinsi sinsi okuyordur oooo..
15-50 de koyabilirsin madem sicak memleket orasi 20-40 koy motosiklet yaği....ben 20-50 yi yazin sinop a giderken koymuştum o bile süpüp şakirtisi yapti sicaktanYağ değiştireceğim acaba 10-40 devammı edeyim yoksa 20-50 mi koyayım.Tek teker Ramço 20-50 koy dedi.Bu arada Burdur da yaşıyorum , saygılar![]()
15-50 de koyabilirsin madem sicak memleket orasi 20-40 koy motosiklet yaği....ben 20-50 yi yazin sinop a giderken koymuştum o bile süpüp şakirtisi yapti sicaktan)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:sedat çok şey öğrenecekler.. yazın 20/50 koymayı, kışın 10/40 koymayı falan... daha gidecek çok yolları var..... hava soğutmalı motor boru değil her şeyini çözecekler.. tam sentetik yağın bu motora uygun olmadığını falanda zamanla öğrenecekler.. bizi eskiler tanı yeniler örnek alır... çünkü evlatlar yol bilmez babalar önden gider diyorum...