Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sepetçioğlu km gerçek ise 3500-3750 arası ederi var tabi kazası belası yok,rodajı düzgün yapılmışsa.

Valla 3400 diyor :) Pazartesi gidip bakacağım, bakınca anlaşılır çok km yapış mı yapmamış mı, tek avantajı ise bana yakın olması getirme derdi filan yok ( başka bir ilden alsam en az 250 tl masrafım olacak ), aslında 15000 km ye kadar sorun yok benim için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum motor arayışındayım, 2010 model 4500km de bir tane buldum, kazasız ufak tefek çizikleri varmış sadece (durduğu yerde yan yatmadan :mrgreen:), ederi nedir acaba? Kaça alsam iyi olur veya en fazla ne kadar eder?

bir kaç sayfa geride yeni kasanin ederlerini modellere göre yazdık ama kontrol edin forumu biraz dı mı arkadaş?

Hayırlısı olsun abi.Benim girmeme 2 yıldan fazla bi süre var.Bugün din yazılısında kopyadan yakalandim.0 alacagim büyük ihtimal.Moralim alt üst oldu,keske kopya cekmeseydim,neyse artik can sagligi :)
inşallah çukurova hukuka gidecem sınavlardan aldığım puanlar yetiyo bakalım hayırlısı
din dersinden kopya mı çekilir tövbe estağfirullah çarpılırsın sonra :queen:
kopya çekmeyen öğrenci olmaz gerçi ben biraz ineğim ama yinede çekmişliğim vardır :flower:

inşallah çukurova hukuka gidecem sınavlardan aldığım puanlar yetiyo bakalım hayırlısı
din dersinden kopya mı çekilir tövbe estağfirullah çarpılırsın sonra :queen:
kopya çekmeyen öğrenci olmaz gerçi ben biraz ineğim ama yinede çekmişliğim vardır :flower:

Saolsun hocamız bisürü ayet verip iclerinden birini ezberleyin diyince mecbur kopyaya basvuruyoruz. Sayılsal okuyorum sayısal dışındaki dersler hep başımı ağrıtıyor. :) Kopya çekmeyen öğrenci yoktur ama benim gibi beceriksizlerin de çekmemesi lazim yani :p

Arkadaşlar sanırım bu sorum için en uygun yer burası.Ybr için Türkçe veya İngilizce servis manuali olanınız var mı.:)
Kuzenime 0 km motosiklet almak istiyoruz ve tüm bakımları kendimiz yapacağız.Eğer indirebileceğimiz link varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

F54

fatihi sakın kendine örnek alma.. hayatımda gördüğüm en kayış atan adam o...
bak siteyi ikiye böldürme.. korkusuz şovalyeler şenol abi, koray- korkak tazılar durmuş, fatih :queen:
abisi ben kayış atmadım sen beni satışa getirdin akşam konuştuk boluya gidiyoruz dedin sabah istanbula gidelim dedin:jocolor:
bende yapı itibari ile böyle dönek işleri sevmem ne konuştuysak o:cat:
hem sözünde durma hemde çamur at harbi asena gibi adamsın demedi deme sana bir takım dansöz kıyafeti alacağım izmit seka park a giderken giy diye:queen:

zaten sana sıfır YBR aldığında Bayii vermek zorunda artı millet ikinci el motor aldığınızda mutlaka servis kitabını ve servis manuelini alınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

abisi ben kayış atmadım sen beni satışa getirdin akşam konuştuk boluya gidiyoruz dedin sabah istanbula gidelim dedin:jocolor:
bende yapı itibari ile böyle dönek işleri sevmem ne konuştuysak o:cat:
hem sözünde durma hemde çamur at harbi asena gibi adamsın demedi deme sana bir takım dansöz kıyafeti alacağım izmit seka park a giderken giy diye:queen:
nihayet tanımaya başladın korayı daha dur bakalım pazara kadar daha kaç kere fikir değiştirecek...

F54

zaten sana sıfır YBR aldığında Bayii vermek zorunda artı millet ikinci el motor aldığınızda mutlaka servis kitabını ve servis manuelini alınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

nihayet tanımaya başladın korayı daha dur bakalım pazara kadar daha kaç kere fikir değiştirecek...
abi sende biliyorsun durumu sanki sözünde durmayan ben miş gibi birde suçu bana atıyor bak bakalım akşam kaça kadar takılacak senle 5 i geçerse bende bikini giyerim:queen:
yok hava karadı yok hava soğuk bahaneler bi dünya:santa:
zaten gelmesse hiç şaşırma manitası yollamamıştır:mrgreen:
birgün gezi vardı hani nerde saat kaçta dedi dedi aaaa bi baktım ya kanka ben pazar gelemem dedi..
neden dedim?
hatun la buluşacaz dedi:salut:
tabi hiç hatun izin vermiyor dermi kıvırdı yani:farao:
adam gibi dese beni hatun gördermiyor dese gene kızmayacam ama kıvırmasına kızıyorum :jocolor:

Hocam kullanma kitapçığını veriyorlar.Ama sanırım servis manualini hiç bir firma vermiyor.Arkadaşlar crypton 2012 model olanın servis manuelini hiç bir yerde bulamadım.Elinde olan yada indirebileceğim linki bilen varsa bunu da paylaşabilir mi?:) Kusura bakmayın biraz fazla oldu ama.

selamın aleyküm gençlik... Fatih makinalı tüfek gibisin valla...:queen: senle muhatap olmuyorum..:p durmuş sende benzine zam mı yaptın ulaa..
sizin kabilede fiyatlar uçmuş... :queen:

Günaydın arkadaşlar. Lastikler canımı çok sıkıyor. Keşke doğumgünümde arkadaşlarım mişlin lastik almayı akıl etse :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maxi sen lastik istiyon bacından..bacın ölüyor acından..biliyon mu sen bu sözü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar