Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum motor arayışındayım, 2010 model 4500km de bir tane buldum, kazasız ufak tefek çizikleri varmış sadece (durduğu yerde yan yatmadan :mrgreen, ederi nedir acaba? Kaça alsam iyi olur veya en fazla ne kadar eder?
inşallah çukurova hukuka gidecem sınavlardan aldığım puanlar yetiyo bakalım hayırlısıHayırlısı olsun abi.Benim girmeme 2 yıldan fazla bi süre var.Bugün din yazılısında kopyadan yakalandim.0 alacagim büyük ihtimal.Moralim alt üst oldu,keske kopya cekmeseydim,neyse artik can sagligi![]()
inşallah çukurova hukuka gidecem sınavlardan aldığım puanlar yetiyo bakalım hayırlısı
din dersinden kopya mı çekilir tövbe estağfirullah çarpılırsın sonra :queen:
kopya çekmeyen öğrenci olmaz gerçi ben biraz ineğim ama yinede çekmişliğim vardır :flower:
s.a. iyi geceler abilerim nasılsınız
abisi ben kayış atmadım sen beni satışa getirdin akşam konuştuk boluya gidiyoruz dedin sabah istanbula gidelim dedin:jocolor:fatihi sakın kendine örnek alma.. hayatımda gördüğüm en kayış atan adam o...
bak siteyi ikiye böldürme.. korkusuz şovalyeler şenol abi, koray- korkak tazılar durmuş, fatih :queen:
Hocam çok sağolasın.İlaç gibi geldi.Teşekkürler.
nihayet tanımaya başladın korayı daha dur bakalım pazara kadar daha kaç kere fikir değiştirecek...abisi ben kayış atmadım sen beni satışa getirdin akşam konuştuk boluya gidiyoruz dedin sabah istanbula gidelim dedin:jocolor:
bende yapı itibari ile böyle dönek işleri sevmem ne konuştuysak o:cat:
hem sözünde durma hemde çamur at harbi asena gibi adamsın demedi deme sana bir takım dansöz kıyafeti alacağım izmit seka park a giderken giy diye:queen:
abi sende biliyorsun durumu sanki sözünde durmayan ben miş gibi birde suçu bana atıyor bak bakalım akşam kaça kadar takılacak senle 5 i geçerse bende bikini giyerim:queen:zaten sana sıfır YBR aldığında Bayii vermek zorunda artı millet ikinci el motor aldığınızda mutlaka servis kitabını ve servis manuelini alınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
nihayet tanımaya başladın korayı daha dur bakalım pazara kadar daha kaç kere fikir değiştirecek...
Hocam kullanma kitapçığını veriyorlar.Ama sanırım servis manualini hiç bir firma vermiyor.Arkadaşlar crypton 2012 model olanın servis manuelini hiç bir yerde bulamadım.Elinde olan yada indirebileceğim linki bilen varsa bunu da paylaşabilir mi?zaten sana sıfır YBR aldığında Bayii vermek zorunda artı millet ikinci el motor aldığınızda mutlaka servis kitabını ve servis manuelini alınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
nihayet tanımaya başladın korayı daha dur bakalım pazara kadar daha kaç kere fikir değiştirecek...