Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla moruk şenol abinın peşinden tek teker gelmeyi o kadar istiyorum ki anlatamam.. 
valla moruk şenol abinın peşinden tek teker gelmeyi o kadar istiyorum ki anlatamam..![]()
sakınılan göze çöp batar ben bu motorun üstüne düştükçe böyle tuhaf işler beni buluyor..kursunlar yapışmıyo bile moruko ne yaa kanka.. çabuk söktür onları yeni jant iste. jantın iyiyse lastik al kanka 200 TL ayır kenara.. böylr bişry yok ya
eyvallah abi sağol buralarda başka bayilere sorayım olmazsa dediğin gibi yaparızbaşka bayiye sor..eski modelî 2011se 100lira da olsa alma..2012 model olan eski tipler var onlardan al..ben ankaradayken düzceden motor almaya gidicektim adamlar ücretsiz kargo ile yolluyor özellikle malatya yamaha asmış durumda istersen toplarım istersen kapalı kasada gönderiyim hediyelerde gönderiyor anahtarlık tshırt ön koruma demiri falan..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
abi ankarada olsam ben onu gerçek deriden on numara diktırırdım kalıbını da kendim çıkartırdım da ıstanbulda olunca böyle oldu..depo kapağının olduğu yerdekı deliği genişlettım zaten kapak kapanmadı bir güzel sövdüm keserken de
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
ben çok çabuk ve aşırı derece sinirleniyorum yarın doktora gideyim de sakinleştırıci falan yazdırayım..korayım 18ındekı pazar mı gezi?
S.a arkadaşlar ben Taylan. Yeni yamaha ybr aldım. Forumuda takip ediyordum zaten daha önceden üye deyildim üyede oldum allah kaza bela vermesin kimseye saygılar![]()
hayırlı olsun güle güle kullanS.a arkadaşlar ben Taylan. Yeni yamaha ybr aldım. Forumuda takip ediyordum zaten daha önceden üye deyildim üyede oldum allah kaza bela vermesin kimseye saygılar![]()
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim,foto atsaydın güzel olurdu
Saol Tahir inş kazasız belasız kullanacaz@Taylan - Motosikletin hayırlı olsun,Kazasız belasız..

ustad o arkadaki demiri diyorsan onu sökünce arkaya oturanlar koltugun biraz esnemesiyle grenajları esnetip çatlatıp kırabiliyorlar onun için onu sökmedim plakayıda iç tarafta 2 tane onluk çivata var ordan saçla tutturulur ama ben zaten çamurluklu kullanıyorum geri taktim zaten ama o fotoda sökük deyil ben yaptım öyle zaten sökük olsa çamurlugun iç tarafınında sökükmesi gerekiyor@y@z arka çamurluğu sökene kadar koruma demirini de sökseydin daha estetik olurdu o halde çamurluksuz kullanacaksan plaka olayını nasıl halledeceksin ?
Bi de motor kısmındaki yamaha yazısını nasıl boyadın ?
kanuni borada aynı buna benziyor